Allah'tan reva mı bu ?!...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mdellal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

mdellal

Bilgi Girilmemiş
Sabah bi arkadaşım ve onun annesi babası ile Bursa ya kız istemeye gidiyoruz.Susurluk u biraz geçtik M.K.Paşa civarında bölünmüş yolda ilerliyorum.Bi rampa çıkıyorum ve önümdeki aracı solladım geçtim.Tam düzlüğe çıktık iki yol ortasında pusuya yatmış bi ekip arabası :eek: Biraz fren yapsam da nafile :( Geçtik ve 10 km sonra bi ekip çekti bizi kenara.Evrakları istedi verdim.Beyefendi sizi şöyle alalım buyrun dedi.136 ile radara yaklanmışım :o Arabada oturan memur hemen evrak düzenlemeye başladı.Yapmayın etmeyin hayırlı bir iş var onun için gidiyoruz ı-ıh adam nuh dedi peygamber demedi.Ve 222 ytl cezayı patlattı.Sinirden köpürsem de nafile.Benim ağırıma giden olay şu:
Uzun süredir peşimden gelen kırmızı bir citroen de aynı hızla ordan geçti ama o niye durdurulmadı ? Yolda bi sürü BMW;Mercedes,Audi falan ben 140-160-180 le giderken uçak gibi yanımdan geçtiler.Niye kimse onlara birşey demedi ? Önümdeki arabayı solladığım için basmak zorunda kaldım dememe rağmen niye ben günah keçisi oldum ? Önümdeki araba rampayı 100 le çıkıyosa ben de 130 la geçmek zorundayım ...

geçmiş olsun kardeşim.maalesef kanunlar böyle.dinlemezler,rampada sıkıştım mecbur kaldım falan anlamazlar.sanırım kanun böyleymiş.iyi hoş kanunlar herkes içinde bu bmw - mercedes kullanıcıları sanırım bu kanunlarda muaf galiba.anlattığına göre onları es geçmişler.sağlık olsun.zamanında öde de hiç olmazsa %25 indirimden yararlan.15 günü geçerse 222 ytl ödersin.yada pazartesi git öde hiç olmazsa 170 le kurtar.

Hocam geçmiş olsun ya! Bazısı böyle aksi oluyor biraz.Üsteledikçe umursamazlığı artıyor.Ben çok yakalandım.Baktım sözden anlamıyor hiç zorlamadan tamam öderiz deyip kestirip atıyodum.Canını sıkma herşeyde vardır bi hayır belki durdurmaları daha iyi oldu.Allah muhafaza daha kötü bir şey olurdu diye düşün.Sadakam olsun de.

Allah razı olsun sizden çok teşekkür ederim ... :good: :rock :alkis:

şehirlerarası hız sınırı 90 değilmi???yani normalde o aracı sollamaman lazımdı...

hadi 110-120 yakalasalar affedebilirler ,136 olunca epey aşmışın yanii...
birazda şans işi tabi...

geçmiş olsun...

Geçen sene 164 ile Uşak/Banaz civarında yakalanmıştım ve o zaman ceza yazmamışlardı ...

Üstad,bmw ile mercedesle alakası yok olayın sanırım.Belli ki memur o sırada sigarasını çekerken dumanından görememiş :eek:
Oltaya da sen takılmışsın.Geçmiş olsun ne diyelim,bari 15 günü geçirme ödemek için,indirimden yararlan.Tekrar geçmiş olsun...

Memur arkadaşımız seni durdururken elindeki tükenmezi çıt çıt yaparak hazırlamıştır zaten.Ama üzüldüm valla...

Neyse başlık parası gibi düşünün artık :)

Belkide diğer arabalar radara yaklaşmadan önce karşı şeritten gelenler bir şekilde uyarmıştır. Antalyada sık rastlanan bir durum bu..
Cezalar gelir geçer, kızı verdilermi bari :)

Kanun varsa herkese uygulansın madem o zaman gıkım çıkmaz lafa gelince yasalar önünde eşitlikten bahsediliyor ... :( :confused: :mad:

Geri