M
mdellal
Bilgi Girilmemiş
Sabah bi arkadaşım ve onun annesi babası ile Bursa ya kız istemeye gidiyoruz.Susurluk u biraz geçtik M.K.Paşa civarında bölünmüş yolda ilerliyorum.Bi rampa çıkıyorum ve önümdeki aracı solladım geçtim.Tam düzlüğe çıktık iki yol ortasında pusuya yatmış bi ekip arabası
Biraz fren yapsam da nafile
Geçtik ve 10 km sonra bi ekip çekti bizi kenara.Evrakları istedi verdim.Beyefendi sizi şöyle alalım buyrun dedi.136 ile radara yaklanmışım
Arabada oturan memur hemen evrak düzenlemeye başladı.Yapmayın etmeyin hayırlı bir iş var onun için gidiyoruz ı-ıh adam nuh dedi peygamber demedi.Ve 222 ytl cezayı patlattı.Sinirden köpürsem de nafile.Benim ağırıma giden olay şu:
Uzun süredir peşimden gelen kırmızı bir citroen de aynı hızla ordan geçti ama o niye durdurulmadı ? Yolda bi sürü BMW;Mercedes,Audi falan ben 140-160-180 le giderken uçak gibi yanımdan geçtiler.Niye kimse onlara birşey demedi ? Önümdeki arabayı solladığım için basmak zorunda kaldım dememe rağmen niye ben günah keçisi oldum ? Önümdeki araba rampayı 100 le çıkıyosa ben de 130 la geçmek zorundayım ...

Uzun süredir peşimden gelen kırmızı bir citroen de aynı hızla ordan geçti ama o niye durdurulmadı ? Yolda bi sürü BMW;Mercedes,Audi falan ben 140-160-180 le giderken uçak gibi yanımdan geçtiler.Niye kimse onlara birşey demedi ? Önümdeki arabayı solladığım için basmak zorunda kaldım dememe rağmen niye ben günah keçisi oldum ? Önümdeki araba rampayı 100 le çıkıyosa ben de 130 la geçmek zorundayım ...