Allah Bu İnsanların Gözünü Doyursun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi hayırlı uğurlu olsun, Allah mutlu etsin yeni yuvanızda, Allah sağlıkla oturup, borcundan kurtulmayı nasip etsin[emoji2]
mobil gönderi hatalar için affola...

Eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim daha iyisi daha güzelleri siz değerli kardeşlerimin olur inşallah.

Hayırlı olsun abim, güzel günlerde oturasın :)

Evet arkadaşlar çok şükür ev meselesini çözdüm. Bugün tapuma kavuştum ama uzun ve yorucu oldu. Yarında Su Elektrik ve Doğalgaz işlerine devam edeceğim hehe bitmez arkadaş bu ev işi hehe

Hayırlı olsun Nadir, güle güle otur. Abonelik işleri çok zevkli oluyor, o anların değerini iyi bil. :D

Hayırlı uğurlu olsun Nadir bey güle güle sağlıkla oturun inşallah

Hayırlı olsun abim, güzel günlerde oturasın :)

Eyvallah kardeşim benim çok teşekkür ederim daha iyileri daha güzelleri siz değerli arkadaşlarımın olur inşallah Amin...

Hayırlı uğurlu olsun Nadir bey güle güle sağlıkla oturun inşallah

Çok teşekkür ederim Osman bey daha iyisi daha güzelleri siz değerli arkadaşların olur inşallah. Amin...

Hayırlı olsun Nadir, güle güle otur. Abonelik işleri çok zevkli oluyor, o anların değerini iyi bil. :D

Abi sorma abonelik işleri sadece iki saat sürdü o kadar :D önce askiye gittim. Zorla arabayi park ettim :D İçeri de kimse yok idi girmem çıkmam sadece 10 dakika sürdü. Sonra elektrik işleri 40 dakika ama bu başkent gaz tam deli saçması iki görevli var biri fatura doğalgaz yüklemesi yapıyor diğeri de abonelik işi tam bir saat ayakta kaldım her yerim resmen zonkladı. Bugün de adamlar mühürü açmak için geldiler. 9-11 arası dedi ben sabahtan evin önüne kamp kurdum :D onu da bitirdim şükür. Boya işine başladık :rakir:

Evet arkadaşlar çok şükür ev meselesini çözdüm. Bugün tapuma kavuştum ama uzun ve yorucu oldu. Yarında Su Elektrik ve Doğalgaz işlerine devam edeceğim hehe bitmez arkadaş bu ev işi hehe

Nadir abim hayırlı olsun güle güle otur:)

Bi hayırlı olsun da benden nadir abime,güle güle otur inşallah :)

Geri