Alkol Kontrolü Hakkında yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qsilver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uğur serhan alıntı :Olay anından hastanedeki ölçüme kadar geçen her saat için 10 promil ekleniyor

ne demek tam olarak?

mert arkadaşım ALPMURAT açıklamış ama bende detaylayayım."Ben üflemem hastanede check edin benim alkol promilini" diye itiraz ettiğinde;hastane sevk bekleme süresini hesaba katıyorlar.yani 40 promil hastanede çıktın yakalandığından bu zamana aradan 2 saat geçtiyse,saat başı 10 promilden 20 ekliyorlar buda 60 promil oluyor.

dun benım arabayı da aynı zıhnıyetle cektıler. hatta ıtıraz edıyosan cekıyorum, etmıyosan al gıt dedı polis.
Bir sürücünün alkollü yakalanması ne kadar yanlışsa, devletin görevlendirdiği bir memurun bu türlü yaklaşımı da aynı derecede yanlış. Suçluya cezasını sadece adalet kurumları (yargılamadan sonra) verebilir. Hata yapana her önüne gelen ceza kesmeye kalkarsa vay ki vay. (Unutmasınlar ki; görevdeyken devletin imkanlarını kullanarak kendilerini ulaşılmaz sananlar, günü geldiğinde sade vatandaş oldukları zaman eşşekten düşmüş gibi olurlar)

Arkadaşlar bugün açıklandı bizim sonuçlarımız arkadaşım ehliyetini geri aldı. Hepinize yorumlar için teşekkürler. Çok iyi bi ders oldu bu bize 1 bira da olsa alkollüyken direksiyon başına geçmemek gerektiğini uygulamalı olarak öğrendik

Mel-a-ku geçmiş olsun dostum inşallah geri alırsın sende. Bizede aynen öyle davrandılar. düşünme fırsatı bile tanımadan çekelim mi imza atıyomusun dediler. Bizde çekin ne de olsa geri alıcaz dedik. Nitekim öyle de oldu. Olayı sonradan tekar sorup soruşturdum da araç bağlama diye bişi yokmuş aslında güvenlik nedeniyle yazılmış rapora benim alkollü olduğumu düşünüp bağlamış olabilirler dediler.

Son düzenleme:
benım raporun sonucu carşamba ogleden sonra açıklanacak. benım kan testını adlı tıp kurumu raporlayacak. sızın kı de oyle oldu değilmi. umarım bende de bu tarz bır durum çıkar ama sızınkı bıraz daha masum imiş. ben 5 bira içmiştim

İnşallah azalma görülür raporunda fakat tam dedikleri gün raporu vermiyolar. 2 gün sonra demişlerdi bize tam 7 gün sürdü. raporu 2 günde çıkartıyorlar fakat trafik bölgeye gelmesi zaman alıyor. Birde polis bu durumlarda ehliyetini geri alanların %5-%10 gibi bi rakam olduğunu söylemişti

biliyorum raporum zaten adli tıptan cuma gunu cıkmasına ragmen, ancak şube carsamba bılgı verebılırız diyor

Geri