Alarm nerde taktira bilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben biraz araştırdım. Serviste cenmax takmiyorlar. Aklımda değil markası ama 300 lira istiyorlar. Tek avantajı, sürekli taktıkları için işçilik iyi.

Bizim arabalara cenmax tavsiye ediyorlar. Benim elektrikçim var A.Ayrancı'da. Güvenirim kendisine. Takabileceğini daha önceden astraya alarm taktığını söylemişti. İsterseniz özelden yazın. Adresini telefonunu vereyim.

servis.jpg

ankarada tarif ettiginiz alarmi takacak biyer varmi
Madem anahtarın içerisine monte ettireceksiniz o zaman en temizi serviste yaptırmak.

servisten baskasi anahtara monte edemezmi acaba!!!!

ya benım bıldıgım anahtarın ıcıne bısı takılmıyor kı ya arac kapıları kıtleyınce alarmda devreye gırıyor ıste anahtarı elletmıyorsunuz yanıı

Evet anahtarın içine bişey takılmıyor. Normal kumandadan açılıp kapanıyor. Ekstra kumanda da yok.

Anahtarı tanıtma işlemi var. Bunu diğer anahtarcılar da yapar mı bilmiyorum.

bazı araçlarda immoya zarar verip arabada çalışmama problemi yapıyormuş bu tür kumandasız alarmlar. özellikle citroen peugeotlarda bi marka daha vardı ama opel için bilmiyorum.
Birde pin kodlu alarmlar var 1234 rakamlarından kombineli şifreniz olmadan kapıları açsanızda motor çalışmıyormuş. ama bana bu tür çalışmaya müdahele edebilen alarmlar ters geliyor. ,sanki giderken aracı kapatabilecekmiş hissi gibi birşey. alarm kapı zorlanınca darbe alınca içine girilince çalsın yeter. çalan zaten çalıyor engellemek imkansız. onun yerine aracın yerini tespit edebileceğiniz sistemlere parayı yatırın derim ben... gps li yada kapalı alanda dahi sinyal verebilecek sistemlere...

cenmax problem yasatmıyor diye biliyorum yetkılı servıste takıyor ama cenmax tan kat kat pahalıdır...

ben bana sorun ciksin istermiyorum malum uzun yol ülkeler arasi gidip gelcem baska ülkede alarm yüzünden araba calismassa cok pisman olurum en iyisi servise taktiriyim ben

Geri