Alarm nerde taktira bilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ankarada alarm taktirmak istiyorum astra h bildigim kadari ile anahtara takila biliyomus tavsiye edeceginiz biyer varmi

arabanızda immobilaser var yani motor kiliti alarma gerek yok ama siz bilirsiniz tabbi

o nasil bisey

usta cenmax ın bı serısı var o serıde dırekt olarak aracın anahtar kumandası ıle yonetılıyor... dandık bışey taktırma gecelerı uyku uyuyamazsın valla ruzgar kıpırtısına calar hırsız gırer calmaz ole bı acayıp bısı oluyor o adı markalar... cenmax cok kalıtelı ben kullandım hıc sorunda yasamadım...

arabanızda immobilaser var yani motor kiliti alarma gerek yok ama siz bilirsiniz tabbi

ikisi çok farklı şeyler kadir..
immobilaser motor,alarm arac içindeki önemli eşyaların çalınmaması,ve hırsızı caydırmak amaclı alınan bir önlemdir..

nasi anlayacam olup olmadigini daha önceki arabama hirsiz girmisti bunada girmesini istemiyorum pahali olmasi önemli deyil kaliteli olsun yeter arabanin camlarini felan zorladiklari zaman calisin isimi görür

senin aracta immobilaser var.ancak bu camın kırılmsayıyla filan ilgili değil..
sadece arabanın motorunun aktif hale gelmesini önlüyor.{imkansız gibi bişey}.
ama ben aracımın kelebeğinin kırılıp içindeki eşyalarıma ruhsatıma,telf,v.s dokunulmasını istemiyorum diyorsanız ki siz öyle diyorsunuz alarm şart..

tamam usta cenmax bı alarm alıyorsun ıcerı goz sensoru taktırıyorsun sonra motor kaputunu acmalara karsı orayada bı dugme bıde alarmın sırenını pıllı tıpler var onlardan al o zaman cunku hırsızlar aracın kaputunu acıp alarmın sıren telını kesıyorlar he bıraz tuzlumu olur hafıf olur ama tam guvence saglar sana bu bıde cam kaldırma modulu koydurdun mu ıste sana alarm olur...

ankarada tarif ettiginiz alarmi takacak biyer varmi

valla usta ben ızmırdeyım bılmıyorum fakat cenmax ın sıtesını ac ordan bulursun yetkılı fırmasını montaj yapan konusursun kafana uyarsa tattırırsın...

Geri