Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi haklısın da devlet de neticede gücünü önce vatandaşından sonra polisi ve askerinden alıyor,e şimdi vatandaş artık iyice zıvanadan cıkmış,saygısını,sevgisini yitirmişse örfünü,adetini,insani vasıflarını dejenere etmişse,e polis de elinde değnekle bu profilde olanları ha babam de babam güdemeyeceğine göre bu tarz önlemler en azından hanımları korumak baabında müsbet sayılır ,günümüzde hacıyım,hocayım,islami gazeteciyim diye geçinenlerin bile ne naneler çevirdiği artık malumumuz,bu sebeple hanımların bir nebze rahatı için bu tarz önlemler almak bence iyi birşey.Camlarına da 3 numara siyah cam film çektilermi valla cillop gibi olur. Onu bunu pembeye boyamaktansa, haremlik selamlık uygulamalardan medet umacaklarına kadınlara, el kadar bebeler yapılan tacizi, tecavüzü önleyici tedbirleri alsalar, bunlara verilen cezaları kat bi kat katlasalar daha güzel olmaz mı?
çözüm aradığın secenekler bu ülkede maalesef olmaz kardeşim,keşke olsa ama su yapılabilir zoofili,pedofili vs tarzı cinsel eyilimi olanlar,cinsel tacizde bulunanlar,tecavüzcüler vs ya hadım edilmeli ya da idam ...Şimdi:
-Kadınların kaçı o pembeyi bekleyecek?
-Hepsi bekledi diyelim, kadınlar tıkış tıkış binecekler gene? Amaç sıkışık gitmeyi önlemek değil mi?
-Erkekler gene tıkış tıkış binecek? Kadınların sayısının azalması yetmez ki?
-Sen 2 seferi kadınlara ayırırsan, erkekler daha çok sıkışacak. Ekstra 2 otobüs ekleyeceksen, herkese ekle ki, herkes daha rahat binsin.
-Amaç cinsel yönden bir sakınca ise, Gayleri ve Lezbiyenleri de fişleyip, mor renkli metrobüs daha yapılsın. Kimse sakata gelmesin. Adam gelecek arkana tıkış tıkış, sıkıntı valla.
Küfür etmek istemiyorum da zeki arkadaşım bunun yerine insanları tıkış tıkış binmesin, kimse tıkışmasın buna bir çözüm üretsene o fındık beyninle.
Not: Bu şekilde ne taciz önlenir, ne eğitim seviyesi yükselir. Bu öneriyi sunacak ileri zekalı arkadaşa önerilerim:
1) Taciz cezalarının arttırılmasını istesin.
2) İnsanların adam gibi metrobüse binmesi için çözüm sunsun. Sefer sayısı mı artar, Metro mu hızlanır, ne olursa.
3) Eğitim seviyesinin nasıl arttırabilir onu düşünsün.