Al buyur!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tabiki hizmet yapıyorsa yesin diye bir tutum kabul edilemez. Bal tutan parmağını yalar sözünü o kadar özümsemişizki... O makama gelen illaki yiyecek. Az yada çok yiyecek. Bunu kimse engelleyemez. Yiyip de hizmet vermeyen yerine ben şahsen hizmet vereni seçerim.

Yanlış anlaşılma olmasın, yiyiyor ama çalışıyor tezini asla savunmam. Dediğin gibi hizmet verilirken vatandaştan hiç bir menfaat beklenmemelidir. 43 sene yaşadığım Ankara yaşantımın en az 20 senesinde (Keçiören Belediye Başkanlığından beri) bu başkanı eleştirmekten hiç çekinmedim, Keçiören Belediye Başkanlığı yaptığı zamanlarda yüz yüze bile tartıştık. Yaptığı icraatlarından beğendiklerimle beğenmediklerimi ayrı ayrı kefelere koysam aradaki fark çok çok büyük olur ;).
abi maalesef işin içinde devleti yönetenleri eleştirmek ve ya övmek gibi bir konu olduğunda hemen partizanlık devreye giriyor,oysa bizler vatandaş olarak her kim olursa olsun ,icraatlarını,olumlu ve ya olumsuz her hareketlerini özgürce tartısabilmeliyiz ,sıkıntı buradan çıkıyor hani biz eleştri yapınca sanki hasmane tavır sergiliyoruz sanılıyor aksine iyi yaptıkları herşeyle vatandaşları olarak bizler de gurur duyuyoruz,az daha yüzümüzü güldürsünler istiyoruz hepsi bu bir de bu çalıyor ama hizmet de yapıyor ne demek onu aklım ,hafsalam almıyor :D

abilerim, kardeslerim: bizim burda yazdiklarimiz bosuna bence, %50 lik kismin vardir bir bildigi...

Neyse işi daha başka yerlere çekmeden pembe ulaşıma yoğunlaşalım :).

hangi kadin 3 4 otobus bekleyipte pembis otobuse binerki :) yine ilk metrobuse binmeye calisirken itis kakis olcaktir :D

Çözüm burda :D
ilk bölme Erkeklere,ikinci bölme bayanlara, üçüncü bölme aileye mahsusdur...bu kadar
ilk etapda her yöne alırsın 10 tane ve her 15 dakikada kalkar sonra bunu 10 dakikaya düşürmek için yeni siparişler verilir bu arada o döküntülerden de kurtulunur
images

erkeklere de o zaman siyah otobüs istiyoruz. bayanların binmesi yasak olsun.... şöyle bir etrafıma bakıyorumda taciz olaylarında bayanlarında erkeklerden pek farkı kalmamış gibi.....taciz illa elle olmaz. gözle temas, gülümseme, durdurup gereksiz birşey sorma, alışveriş yaparken rahatsız edilme, baştan çıkarma çabaları...bunlar taciz değilmi??

kime şikayet edecez:D

hele heleki yanınızda bir bayan varsa diğer bayanların bakışları hep kavga sebepleri. erkeklere hayat zehir oluyor....(genel için konuşmuyorum taciz eğilimi olanlar için)

Ya semt pazarlarına ne demeli. Ben semtimizdeki pazar yeri islah edilene kadar eşimi pazara yollamadım. Zamanın belediye başkanı pazar yerine sıkı bir denetim getirdi de o sayede rahat nefes aldık (semt pazarı eski evimizin sokağına kurulurdu, küfür, argo türü laflar duymamak için pazarın olduğu günlerde camlarımızı açamazdık)

Düzgün uygulanırsa güzel bir yöntem bence.. Ahlaksızların yüzünden böyle bir uygulama şart oldu..Eşimi dostumu bindirmek dahi istemiyorum,istemeye istemeye bindiriyoruz..
Umarım uygulama hayata geçer..

Geri