Al buyur!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel söylüyorsun da kardeşim. Biz eleştirmeyi bilmiyoruz. Anında hakarete başlıyoruz. Çok ülke ve çok insan tanıdım ama karşısındakine tahammül etmeyi beceremeyen bir bizim insanımızı gördüm. Amerikada birbirine tamamen zıt Cumhuriyetçiler ve Demokratlar var. Buna benzer dünyada örneği çok. Bir tek bizde sağ sol çatışması ve bu yüzden binlerce insan ölmüş. Ayrıca böyle bir konunun eleştirilecek tarafı yok. Ne güzel demek lazım zira onuda isteyen ve arzulayan insanlar var. Bırakın isteyen istediği gibi yaşasın. :)

bu uygulamadan motorizeler dışında memnun olmayacak hanımyoktur fazla da eleştirmemek lazım ortalık yaz bekarı sapık dolu bence iyi olmuş alkolüme karışmasınlar yeter :D

insanın fikri ne ise zikri de odur.
bugün buna dokunan zihniyet kesinlikle senin alkolüne de ergeç dokunur.

dikkat, bu zihniyete sadece otobüsler yetmez dolmuşlar, uçaklar, iş yerleri, kafe, restoranlar vs. vs. ucu çok açık...

pembe otobüse binenler namuslu binmeyenler motorize mi diyorsun?

eşimizle beraber bir yere aynı otobüste gidemeyecek miyiz?

insanın fikri ne ise zikri de odur.
bugün buna dokunan zihniyet kesinlikle senin alkolüne de ergeç dokunur.

dikkat, bu zihniyete sadece otobüsler yetmez dolmuşlar, uçaklar, iş yerleri, kafe, restoranlar vs. vs. ucu çok açık...

pembe otobüse binenler namuslu binmeyenler motorize mi diyorsun?

eşimizle beraber bir yere aynı otobüste gidemeyecek miyiz?
ne alakası var o otobüslere benim annem de biniyor,kız kardeşlerim de buradaki maksat tamamen hanımları tacizcilerden,sapık zihniyetlilerden e hadi daha da açık yazayım fortçulardan korumak yoksa yanında eşi olana vs ye kimse dur hemşehrim sen ayrıl demez, diyemez hem siz benim fikrimi nereden biliyorsunuz ki zikrime yorum yapıyorsunuz,(tabii bana sarfettiyseniz bu cümleyi) diğerlerinin fikrini de ,zikrini de bizler de biliyoruz çok şükür,zaten onları savunmuyoruz da ,fazla otobüsle sehayat etmiyorum ama biliyorum ki memlekette kendini psikopat sanan ona buna sarkan, varyete yapan,taciz eden cok onun bunun cocuğu var...mesela bir tanesi beni 7 yerimden bıçakladı ,toplu taşıma aracında ...yani özetle adam yapsın seferini isteyen bayan biner isteyen binmez olay bu kadar basit..

fordçular sınır tanımıyor artık. erkek kadın farketmiyor mubarek. 2 bacağı 2kolu olsun yeter. bizim rütbeli arkadaş sivil olarak otobüse binmiş başına gelmiş. önce cüzdanını çalacak sanmış tam alırken yakalarım demiş ama adam cüzdanı geçince şok bi şekilde adamın ağzına silahı sokmuş otobüsten atmış ama psikolojisi bozulmuş adamın . anlattıkça hem gülüyo hemde düşünüyodu:D

Tartışmalar gereksiz arkadaşlar,gönül ister herkez hoşnut olsun..
Bu konu ile alaksı yok ama yakınen alakalı olarak anlatıyorum..
Sorun aslında trafik ve buna çözüm bulamayanlar olmadık fikirler atıyor ortaya..avrupa gibi saati dakkasında giden otobüs metro tranvay olsa zaten sorun kalmaz...orda kompartımanlar 1 sınıf 2 sınıf diye ayrılmıştır ve fazla para veren 1 sınıf gider oturarak gider oranın kalitesi biraz değişik olur.kontrolci geldiğinde bilet farkına bakar...orda zengin şehirde park trafik sorunu olmaması için bu 1 sınıfla gider...bu sistem bizdede olsa ve dediğim gibi dakikasına göre planla kalksa ve metro tranvay otobüsü siteme oturtsalar da milleti dolmuşa halk otobüslerine muhtac etmeseler trafiği halletseler sorun ortadan zaten kalkar...bilmem anlatabildimmi? o zaman sapığa da firsat kalmaz

GAY ler LEZBIYEN ler ne yapacak ?

yada sag goruslusu sol goruslusu ? ayni otobuste olduklarini dusunsenize bir kivilcim otobusu yakar ?

ya ferdici orhanci muslumcu ?

:rakir: :rakir: :rakir:

fordçular sınır tanımıyor artık. erkek kadın farketmiyor mubarek. 2 bacağı 2kolu olsun yeter. bizim rütbeli arkadaş sivil olarak otobüse binmiş başına gelmiş. önce cüzdanını çalacak sanmış tam alırken yakalarım demiş ama adam cüzdanı geçince şok bi şekilde adamın ağzına silahı sokmuş otobüsten atmış ama psikolojisi bozulmuş adamın . anlattıkça hem gülüyo hemde düşünüyodu:D
bak gördün mü erkeğe bunu yapan bayana ne yapmaz :D işte ben de bundan bahsediyorum, arkadaşlar düşünün ki alkolü bile aşırı alan kendini kaybediyor,aslan kesiliyorken ,bu tarz mahluklar ekstradan bir de haplanıyor,bali çekiyor şuurunu hepten kaybediyor,ben işin bu noktasındayım isteyen hanımlar rahat rahat, güvende seyahat etsin, yoksa diğer meseleleri,rejim di,oydu buydu kaygısını vs yi kafaya takarsak işin içinden çıkamayız, ki zaten atı alan üsküdarı geçmiş bu saatten sonra artık birşey gelmez elimizden ...

Gidişat vahim!

Kimse kusura kalmasın ama ben saygı maygı duymuyorum arkadaş!

Demokrasi buysa ben demokrat değilim!

Elbirliğiyle ülkenin içine edildi. Her gün yeni bir terane çıkıyor. Yarın ne çıkacağı meçhul. Artık umrumda bile değiller. Ne halleri varsa görsünler. Bu millete en ağır zulümler, en ağır hakaretler, en ağır eziyetler müstehak! Madem demokrasi var, madem ileri demokrasi var, mübarek olsun! Yaşayın demokrat demokrat! Yarın o demokratlık birilerinin bir tarafından çıkınca anlayacaklar hanyayı konyayı! Ama umrumda bile değil! Canları çıksın!

Tek üzüldüğüm nokta, şu dünyaya iki yavru getirmiş olmak!

Tartışmalar gereksiz arkadaşlar,gönül ister herkez hoşnut olsun..
Bu konu ile alaksı yok ama yakınen alakalı olarak anlatıyorum..
Sorun aslında trafik ve buna çözüm bulamayanlar olmadık fikirler atıyor ortaya..avrupa gibi saati dakkasında giden otobüs metro tranvay olsa zaten sorun kalmaz...orda kompartımanlar 1 sınıf 2 sınıf diye ayrılmıştır ve fazla para veren 1 sınıf gider oturarak gider oranın kalitesi biraz değişik olur.kontrolci geldiğinde bilet farkına bakar...orda zengin şehirde park trafik sorunu olmaması için bu 1 sınıfla gider...bu sistem bizdede olsa ve dediğim gibi dakikasına göre planla kalksa ve metro tranvay otobüsü siteme oturtsalar da milleti dolmuşa halk otobüslerine muhtac etmeseler trafiği halletseler sorun ortadan zaten kalkar...bilmem anlatabildimmi? o zaman sapığa da firsat kalmaz
abi bizim ülkede sökmez o dediklerin keşke olsa bir kere forumdan elpadre melii kardeşimle mecidiyeköye gittim oradan da karşıya geçecektik millet üstüste saniye basına konvoy şekilde metrobüsler geldiği halde, o rezillikte hanım olmak sahiden zor olsa gerek bizim bile 10 dakikada cılkımız cıktı ,ben olsam metrobüsü tamamen hanımlara tahsis eder erkeklere ne haliniz varsa görün derim :D

Cengiz bu ülkede kadın olmak da engelli olmakta çoook zor kardeşim...
birde insan olmak

Geri