- Konuyu Başlatan
Anladım o zaman başka bi sorun yoksa akü değişince düzelmesi lazım. Yeni aküden sonra bilglendiririm. Teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladım o zaman başka bi sorun yoksa akü değişince düzelmesi lazım. Yeni aküden sonra bilglendiririm. Teşekkürler
abi o problem bende de vardı marş yaptıktan 2-3 saniye sonra direksiyon yumuşuyordu akünün bütün gücünü marş motoru aldığı için direksiyon hidroliğine güç kalmıyordu ondan yapıyordu herhalde bende aküyü değiştirdikten sonra düzeldi ayrıca her marş yapışımda saat tarih filan değişiyodu çoğu zaman ABS ışığı marş yaptıktan 2-3 saniye sonra sönüyodu bunlar vardı bende aküyü değiştirince hepsi düzeldi
70-75 ah orjınal akusu budur.Arkadaslar aynı abs lambası benımde yanıyor bazen kontagı actıgımda sönuyor marsa basarken yanıyor arac calısınca sonuyor akudenmı yapar.birde aku amperı uzerindeki 60 amper yerine kucuk geliyor bana bunun akusu 90 amper dedıler arac 2.0 dizel opel zafira 2.0 dizel kullanan varsa veya bılen kac amperlık aku takmam lazım. bırde bunu akucu takabılırmı beyın falan zarar gorur dıyorlar forum okumustum takarken nelere dikkat etmeli bilen varsa yazarsa sevınırım
olmaz teybın kodunu biliyorsan hiç sorun yoktur.astrammm teşekurler akücüye taktırsam sorun olurmu