akü takviye kablosu yardım

corsa784512

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar aracıma 3 ayda bir biniyorum sonuç olarak aküsü tamamen boşalıyor araçta merkezi kilit alarm var.aküm yenim

önerdiğiniz bir takviye kablosu var mı marka olarak

takviye kablosu ölçüleri ne olmalıdır kalınlığı cinsi falan

bimden takviye kablosu aldım yandı .adam gibi bir kablo önerirmisiniz.

Kalın ve etli bir kablo olsun ince olursa anında erir kıskaç kısımlarına dikkat et sıkı olsun boşluk bırakmayacak şekilde. Kesinlikle dandik ince kablo tercih etme.

bence bir akü şarjı al tam şarj et

Ev için akü şarj aletleri var.Onlardan alırsan balkon gibi açık yerlerde akünü şarj edebilirsin ve akünün ömrü uzar.İlaki akü takviye kablosu diyorsan elektrikçiye gidip ince akü kablosundan özel bir akü takviye kablosu yaptır.O hazır satılanlar yanıyor iki üç kullanmaya.

takviye beyine filan da zarar veriyor

Kaçak kontrolü yapsanız? Büyük ihtimal alarmdandır. Sorunu düzelttirmeniz daha akıllıca, akü doldurmaktan.

Madem araca 3 ayda bir biniliyor o zaman kutup başını çıkarın olsun bitsin. Benim de yılda birkaç kere bindiğim bir aracım var, binmediğim zamanlarda kutup başını sökerim, lazım olunca kutup başını takarım. Yaklaşık 5 senedir aynı akü ile idare ediyorum. Tedbiren bir de amatör tarzı akü şarj cihazı aldım, şeytan kulağına kurşun henüz ihtiyaç olmadı.

askere giderken kutup başını sökmüştüm. 5 ay sonra döndüğümde taktım ve tek marşta çalıştı. bence sizde aracınızın kaputunu açın kapıları kapatıp kilitleyin ve akünüzün kutup başını söküp kaputu kapatın. böylece kapılarınız ve bagajınızda kilitli olur. açacağınız zamanda anahtarla kapıyı açıp kaputu açıp kutup başını takar ve merkezi kilidi açarsınız...

aslında doğru söylüyorsunuz kutup başlarını sökmediğime çok pişmanım bir dahaki gittiğimde kutup başını sökücem.

arabayı çalıştırmak için usta getirdim.milletten takviye için ricada bulunmaktan sıkılmıştım artık.millette surat yapıyor.

usta şöyle bir baktı arabaya araba daha yeni çalışmıştı 1-2 saniye oldu.bu arabanın vantilatörü çalışıyor dedi.

abi aldığımdan beri böyle dedim.bu normal değil dedi.

emre bey geçen yaz arabayı bi yakınıma vermiştim.10-15 gün için

arabanın merkezi kilit kumandaları bozulmuş yenisini yaptırmışlar.merkezi kilit kumandası niye bozulur anlamıyorum

aslında doğru söylüyorsunuz kutup başlarını sökmediğime çok pişmanım bir dahaki gittiğimde kutup başını sökücem.

arabayı çalıştırmak için usta getirdim.milletten takviye için ricada bulunmaktan sıkılmıştım artık.millette surat yapıyor.

usta şöyle bir baktı arabaya araba daha yeni çalışmıştı 1-2 saniye oldu.bu arabanın vantilatörü çalışıyor dedi.

abi aldığımdan beri böyle dedim.bu normal değil dedi.

emre bey geçen yaz arabayı bi yakınıma vermiştim.10-15 gün için

arabanın merkezi kilit kumandaları bozulmuş yenisini yaptırmışlar.merkezi kilit kumandası niye bozulur anlamıyorum

Elektronik cihaz, darbe, üstüne oturma, düşme vs. de olabilir. Kısmet biraz. Faz direk yapılmış ise düzeltilmesi gerek.

Geri