Akü sorunu

Araç'ta elektrik arızası olabilir.Önceki akü de bu yüzden boşalmış yada arızalanmış olabilir.Sistemde kısa devre varsa,elektrik akım gücü düşer.

Akü'de üretim hatası olabilir,akım yetersiz olabilir.
Akü değişiminden sonra,belirli bir süre cam otomatikleri çalışmaz.Cam düğmelerine sürekli basmak gerekir.Aklınızda bulunsun diye yazdım.

72 amper akü ama mantıklı aküde de sıkıntı olabılır

Kutup başları gevşek olabilir, iyi sıkın.

Geçmiş olsun. Sorunu halledersiniz umarım hemen. Sonucunu paylaşırsanız öğrenmiş ve tecrübe etmiş oluruz. :)

Geçmiş olsun. Sorunu halledersiniz umarım hemen. Sonucunu paylaşırsanız öğrenmiş ve tecrübe etmiş oluruz. :)

bugun aracı calıstırdıgımda sıkınytı olmada bı kac km gıttım yıne bı sıkıntı olmadı bı arkadaşım araca yenı akü taktıysan arac elektronık aksamına reset atmıs olur o yuzden olmus olabılır dedı (+) kutup başını söküp 5-6 dkka bekle sonra tekrar tak düzelir dedı aynısını yaptım sımdılık sıkıntı yok

bugun aracı calıstırdıgımda sıkınytı olmada bı kac km gıttım yıne bı sıkıntı olmadı bı arkadaşım araca yenı akü taktıysan arac elektronık aksamına reset atmıs olur o yuzden olmus olabılır dedı (+) kutup başını söküp 5-6 dkka bekle sonra tekrar tak düzelir dedı aynısını yaptım sımdılık sıkıntı yok

Hadi geçmiş olsun o zaman. ;)

Geri