Akü Sorunu

şarj ettir uraşma hiç yeni akküyle
:D

bugun gititm elektrikçiye aküyü ölçtü 9 a kadar düşüyomuş alette öyle yazdı.sarj tutmaz dedi 110 milyona birmot akü aldım 72 amper.

Birmot mu? İnci ya da mutlu yokmuymuş. Neyse akün hayırlı olsun. Kazasız belasız ve şarjlı binmen dileğiyle.

mutlunun 66 amperi vardı birmot koçun yani fıat alfa romeo otoyol marka arabalara birmot bakıyo yani o arabalarda birmot kendi aküsünü kullanıyo iyi olacagını düşündüm kötü olsa kendi arabalarına koymaz diye düşündüm.

policeman' Alıntı:
Arkadaşlar benim arabam astra gl araç yaklaşık 3 haftadır çalışmamıştı. şimdi ise hiç çalışmıyor.:) akü bitti sanırım yeni bir akümü almak daha iyi yoksa şarj ettirmekmi? birde akü markası ve fiyatı verirseniz sevinirim. tşk.:alkis:

bitmeye yakın akülerinizi aspirin marka bebek aspirini ile besleyin:))
şaka degil akünüzün her gözüne 1 adet bebek aspirini atın akünüz eskisi gibi olsun.Akü içerisinde bulunan kurşun plakaların yumuşamasını saglıyor ve şarj tutmasını kolaylaştırıyor.Attıktan sonra ya gezin veya akünüzü şarj ettirin.faydasını göreceksiniz.

Asetilsalisilk asitin marifeti: Kurşun pilakalar üzerindeki oksitlenmeyi kaldırması sonucu bir süre idare eder. Teşekkürler.:alkis:

Bakimsiz Akülerin Neresine Koyucaz Aspirini

1 çay kaşığı yemek sodasıda iş görür her göze 1 çay kaşığı atın tabii bakım gerektiren akülere.

ismail_budak' Alıntı:
Bakimsiz Akülerin Neresine Koyucaz Aspirini

akü sularının oldugu bölüme ama aspirin marka olacak çocuk aspirini.bu sizi baya götürür.inanın buna..yaklaşık 2 sene kullandım bu şekilde

tansugurler' Alıntı:
1 çay kaşığı yemek sodasıda iş görür her göze 1 çay kaşığı atın tabii bakım gerektiren akülere.

Yemek sodası sülfürik asidin Bomesini (yoğunluğunu ) düşürür . İletişiminde yavaşlaması lazım . Tansu gürler ustanında muhakkak bir deneyimi var ki önerde bulunuyor. Ters orantılı bir iletişim.Kurşun pilakaların ekimesinden gelişen bir olay her halde.:rolleyes:

Geri