Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mutlunun 66 amperi vardı birmot koçun yani fıat alfa romeo otoyol marka arabalara birmot bakıyo yani o arabalarda birmot kendi aküsünü kullanıyo iyi olacagını düşündüm kötü olsa kendi arabalarına koymaz diye düşündüm.
Arkadaşlar benim arabam astra gl araç yaklaşık 3 haftadır çalışmamıştı. şimdi ise hiç çalışmıyor. akü bitti sanırım yeni bir akümü almak daha iyi yoksa şarj ettirmekmi? birde akü markası ve fiyatı verirseniz sevinirim. tşk.
bitmeye yakın akülerinizi aspirin marka bebek aspirini ile besleyin)
şaka degil akünüzün her gözüne 1 adet bebek aspirini atın akünüz eskisi gibi olsun.Akü içerisinde bulunan kurşun plakaların yumuşamasını saglıyor ve şarj tutmasını kolaylaştırıyor.Attıktan sonra ya gezin veya akünüzü şarj ettirin.faydasını göreceksiniz.
Yemek sodası sülfürik asidin Bomesini (yoğunluğunu ) düşürür . İletişiminde yavaşlaması lazım . Tansu gürler ustanında muhakkak bir deneyimi var ki önerde bulunuyor. Ters orantılı bir iletişim.Kurşun pilakaların ekimesinden gelişen bir olay her halde.