Akü değişiminden sonra cam otomatiği sorunu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lz53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lz53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba!
Aküyü değiştikten sonra düğmeye tek basmayla sonuna kadar çıkan otomatik camlar elimi düğmeden çekince durmaya başladı.Camlar inip kalkıyor ama elimi düğmeden çekince duruyor. Bunun nedeni ne olabilir? Aküm bitince bir kaç marş denemesi yaptım.Acaba sigortayla ilgili bir sorun olabilir mi ?
TEŞEKKÜRLER!

cam düğmelerine kontak açıkkekn 5er sn kapama pozisyonunda basılı tutun düzelir; bunun dışında ssat tarih ayarı yapmalı,varsa teyp kodunu girmelisiniz;bu arada üye arşivi başlığı altında kendinizi tanıtın yoksa konularınız kilitlenir....

cam düğmelerine kontak açıkkekn 5er sn kapama pozisyonunda basılı tutun düzelir; bunun dışında ssat tarih ayarı yapmalı,varsa teyp kodunu girmelisiniz;bu arada üye arşivi başlığı altında kendinizi tanıtın yoksa konularınız kilitlenir....

:good:Evet aynen halil'in dediği gibi. Bu sorun değil. Sadece yeniden kodlama yapman gerekli..

camlar kapalıyken hepsine sırayla yukarı kaldırmaya basılı tut 3-5 sn düzelir kontak açık olsun ama

Uygulayacağım. Teşekkürler...

yaaa arkadaslar madem böyle bir konu var bende sorayım. benim derdim saatle alakalı. biliyorsunuz yakınlarda kaza yaptım ve aküm söküldü. aracı aldıktan sonra saati ve tarihi ayarlayamadım. nasıl yapacağım yaaaa. tuslar çalışmıyor galiba saatin ordaki. yada ben yanlış bir yöntem uyguluyorum... birde tech2 ile saati tarihi ayarlıyabiliyorlar mı. pm atarsanız sevinirim. bi süre nete giremeyeceğimde konu eskide kalmasın...

Son düzenleme:
Akü değişimlerinde sorun yaşanmaması için eski akünün başlıklarını hemen yenisine taktırmak iyi oluyor. Benim geçenlerde öyle değişti ne saat ne teyp bir problem çıkardı.

Geri