akü değişiminde akımın kesilmesi

gokmen52

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
forumda baktğımdaakü değişiminde kımın kesimemesi gerektiği yazıyor . ancak bugün akü değiştidiğimde usta akımı tamamen kesti ve bir sorun olmayacağınısöyledi.. imdilik bir sorun yok teyp kodu falanda istemedi açılıken..ilerde herhang birskıntı yaşarmıyım.bu arada aracım astra h 2008 dizel

Akü değişimi yaparken kendi elinde ufak bir akü olur devreyi onunla tamamlar dikkatini çektiğimi böyle bir şey?

hayır söylememe ragmen gerek yok dedi

Ne bilim... ülkemizde ustaları anlamak zor iş genelde dedim şekilde değiştirirler de şifre filan gerekmesin diye.

sıkıntı yoksa şu an bir sorun olmaz...

bende öyle biliyorum ama ne teyp ne debaşk birşey şifre istemedi.. sadece camlar tek hamlede kapanmıyor onu da nasl yapılacağını öğrendim burdan

Bizim araçlarının orijinal teypleri (CAR 300, 400, 500 vb.) akü değişiminden sonra kod istiyor.

şuan tek sıkıntı farlar yanıyor ama gösterge ekranında far işareti yanmıyor

benim astra h nin de aküsünü direkt değiştirdik bir sorun olmadı sadece camların açılıp kapanma modları değişti. düzeltince bir sorun kalmamıştı. gösterge panellerin ışıkları yanıyor sadece far lambası yanmıyorsa ani akım dolayısıyla ampul yanmış olabilir. tamamen ise sigortalardan diye tahmin ediyorum...

sadece kısa hüzmeli sembolü yanmıyor...bı baktırayım

Geri