Akü çıkınca kilit kodu sorar mı?

sitelerde

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar

2. el bir araç sahibi olduğumdan ve kullanım kılavuzum olmadığından basit sorular sorup kafanızı ağrıtabilirim; şimdiden özür dilerim.

Aracım 98 model vectra cd 16v.

Akü kutup başları sökülürse bu araç bana kilit kodu sorar mı? Bu model araçta böyle bir özellik var mı? Anahtarımda bir açma bir kapama 2 tane düşme var.

Kilit kodu varsa nereden nasıl öğrenir ve girerim?

2. el olduğu için ve ben de bilmediğimden teyp kodu için epey uğraştım şimdi kilit kodu için de uğraşmak istemiyorum.

Bir de 98 model opel vectra cd 16v kullanım kılavuzu olan varsa elinde e-mail ile gönderebilirse çok sevinirim. e-mailim : ozgur_dereli@hotmail.com

Şimdiden teşekkürler ve kazasız, arızasız günler.

Merhaba arkadaşlar

2. el bir araç sahibi olduğumdan ve kullanım kılavuzum olmadığından basit sorular sorup kafanızı ağrıtabilirim; şimdiden özür dilerim.

Aracım 98 model vectra cd 16v.

Akü kutup başları sökülürse bu araç bana kilit kodu sorar mı? Bu model araçta böyle bir özellik var mı? Anahtarımda bir açma bir kapama 2 tane düşme var.

Kilit kodu varsa nereden nasıl öğrenir ve girerim?

2. el olduğu için ve ben de bilmediğimden teyp kodu için epey uğraştım şimdi kilit kodu için de uğraşmak istemiyorum.

Bir de 98 model opel vectra cd 16v kullanım kılavuzu olan varsa elinde e-mail ile gönderebilirse çok sevinirim. e-mailim : ozgur_dereli@hotmail.com

Şimdiden teşekkürler ve kazasız, arızasız günler.
evet sorar.

arkadaşım bu kod aldığın adamda mutlaka vardır şayet bu kimse savruk deilse car pass die bir kartı var arabanın win no
motor no
radyo dode
securite code
bunları içeriri burada vardır
aküyü ilgili sigortayı çıkardığın zaman bu dediğin olur servisler bunu sana temin eder nasılki anahtar kaybolduğu zaman motor no ya göre anahtar yapılıyorsa codda yollanır iyi günler

Car pass denilen şey yok. Sanırım adam epey savrukmuş.

Ayrıca bu win no ne? Ne zaman sorar. Sanırım security code benim kilit kodu dediği şey?

Ayrıca bu kodu sorarsa nasıl gireceğim.

Win No Aracin Tanitim Numarasi Teyple Alakasi Yok O Kartta O Araca Ait Bilgiler Win Nunarasi Ile Ortaya çikiyor Win Numarasi Sağ ön Kapidada Yer Alir Araç Eskiyse Kaputun ön Kisminda Yer Alir Win No Tm Araçlarda Bulunur

Özgür bey akünün eksi yada artı kutbunu çıkardığınız zaman teyb kodu sorar... öğrenmek için herhangi bir yetkili servise uğrayın ve ruhsatınızı verin en geç 10 dk içinde bulurlar ve onlar girer teyb kodunu saygılar...

Kaset calar kodunu ruhsatla birlikte gittiginizde soyluyorlar. Ancak ucret karsiliginda. Car Pass'i bulamaya calisirsaniz kaset calarin kullanim klavuzunda nasil girilecegi de yaziyor.

adam akıllı bir yerde aku degişirsen olmuyor adamlar once kablolara akım veriyor ve devrayi tamamlıyorlar.. sonra yeni akuye geciş yapınca bir akım kesilmesi olmadıgı cod falan gerekmiyor.. taktırmadan once bunu sor sonra ugraştırır.

Esat bey dedikleriniz doğru olur olmaz diye birşey yok...Özgür bey siz neden aküyü çıkaracaksınız ?

Özkan Bey akülük işim yok ama araba ile ilgili böyle önemli bir kodu bilmeyince insan rahatsız oluyor. :) Alırken bilsem sorardım ama benimki biraz acemi işi oldu.

Ayrıca arkadaşlar teyp kodunu ve girmeyi öğrendim neyseki.

Peki öğrendikten sonra bu kapı kodu nasıl giriliyor? Bu konuda da yardımcı olabilir misiniz?

Geri