Akbank internet şubesi kullanan varmı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MERKEZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
internet şubesinde geçmişe yönelik 3 yıllık extreleri pdf olarak görebiliyormuyuz.

internet şifresi almak için şubeye mi gitmek gerekli telefon bankaçılığı yeterli oluyormu (benim için telefon bankacılığıda çile)

internet şubesinde geçmişe yönelik 3 yıllık extreleri pdf olarak görebiliyormuyuz.

internet şifresi almak için şubeye mi gitmek gerekli telefon bankaçılığı yeterli oluyormu (benim için telefon bankacılığıda çile)

telefon da internet de şube de olsa bir miktar çileden kaçış yok :)

ben internet şubesi kullanıyorum ama 3 yıllık bakmadım hiç PDF format görmedim belki vardır. ben netten girip 3-4 aylık ekstreyi ekranda inceleyip çıkıyorum. netten alabilirsin şifreyi diye hatırlıyorum.

Ben kullanıyorum tarih aralıklarını girdiğinizde istediğiniz dönemi görebiliyorsunuz şifreyide internet üzerinden alabilirsiniz.

http://www.akbank.com/basvuru-370.aspx#

Telefon bankacılığı aracılığı ilede isteyebilirsiniz ama kullanmak istemiyormuşsunuz.

şubeye gidersen seni telefona yönlendiriyorlar, şubede yapılamayan işlemleri telefonlar yapabiliyorsun hatta! Akbank çok ilginç bir banka. 2-3 sene önce bıraktım, İş bankasına geçtim.

Sağdece akbank değil bana kalırsa tüm bankalar ilginç : ))))) arkadaşım ile aramızda çözemediğimiz bir konu var o yüzden tam ekstre istedim izah etmesi daha rahat olur. telefon bankacılığı pdf olarak e mail atıyorlar ama sağdece 3 aylık.

site üzerinden istediğiniz tarih aralığı görüntülenebiliyor

Geri