airbag lambası

ahmet_arslan81

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dün aracıma bındıgımde aracın airbag lambasının yandıgını gordum oncekı astramdada yanıyordu ama vectrada ılk defa bole bıseye sahıt oldum acaba sorun ne olabılır....

Tech2 yada MDİ cihazına bağlatın cevabı en sağlıklı şekilde alırsınız. Bende aynı sorun var koltuk doluluk algılayıcısı yolcu saptaması yapamıyormuş. Direnç bağlayarak sisteme yolcu koltuğunda biri varmış gibi gösterip çözenlerde var. Makul fiyat isteseler kabul edeceğim(200tl fazla),
iyi forumlar

Tech2 yada MDİ cihazına bağlatın cevabı en sağlıklı şekilde alırsınız. Bende aynı sorun var koltuk doluluk algılayıcısı yolcu saptaması yapamıyormuş. Direnç bağlayarak sisteme yolcu koltuğunda biri varmış gibi gösterip çözenlerde var. Makul fiyat isteseler kabul edeceğim(200tl fazla),
iyi forumlar
bence fiyat çok iyi yenisini sormuşsunuzdur ne kadar olduğunu çıkma zaten olmaz garantisi yok bence 200 tl verip kurtulun vize zamanı vizeden geçemezsiniz zaten

iyi forumlar
bizde servisimizde onarımını yapıyoruz 200 tl..fiyat fazla gelebilir ama onu cözene kadar nekadar zaman harcadım bilemezsdin.önemli olan 10 kuruşlık direnc değil önemli olan direnci nereye ne şekilde takman.

Geri