Sağolsun babam 1.5 2 sene önce şu anki astra G yi almışdı 18.750 Tl ye kmsi 58 bindi kaçırmamış almış bi öğretmen arkadaşı vasıtasıyla gene bi öğretmenden almış adam demiş babama Vuruk Kırık Çıkık boya Vs hiç bişe yok araba tamamen orjinal babamda Meslektaştır demiş almış arabayı.Geldiğinde bende hiç dikkat etmedim sonra 1-2 ay geçti ben sağ arka kapıyı açtığımda bi çizgi gödüm kapının dış tarafında çocuk kilidinin olduğu yerde yanı bi kat boya var sanki üstüne koyu bi kat daha çıkılmış onun oluşturduğu çizgi baktım ötekinde yok dedim baba bunda boya var takmadı beni her defasında dile getirdm 1 sene sonra arabayı Bi boyacıya götürdük büyük ısrarlarım sonrasında adam baktı sağ taraf komple boyalı bagaj kapağı değişmiş Sol taraf boyalı tampon boyalı araba belden aşşağı boyalı çıktı
tüp taktırıken adam demişti babama hocam bunun bağajda oynama var diye Şimdi araba elimizde kaldı gibime geliyor aldığımız fiyatın 2-3 milyar aşşağısında verilirse hayatta vermez babam ne yapıcaaz bilmiyorum 2 sene sonra götürülüp arabada verilmez al diye sanırım bu bizim son arabamız oldu aile olarak