Ah şu babam varya :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Realist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Realist

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sağolsun babam 1.5 2 sene önce şu anki astra G yi almışdı 18.750 Tl ye kmsi 58 bindi kaçırmamış almış bi öğretmen arkadaşı vasıtasıyla gene bi öğretmenden almış adam demiş babama Vuruk Kırık Çıkık boya Vs hiç bişe yok araba tamamen orjinal babamda Meslektaştır demiş almış arabayı.Geldiğinde bende hiç dikkat etmedim sonra 1-2 ay geçti ben sağ arka kapıyı açtığımda bi çizgi gödüm kapının dış tarafında çocuk kilidinin olduğu yerde yanı bi kat boya var sanki üstüne koyu bi kat daha çıkılmış onun oluşturduğu çizgi baktım ötekinde yok dedim baba bunda boya var takmadı beni her defasında dile getirdm 1 sene sonra arabayı Bi boyacıya götürdük büyük ısrarlarım sonrasında adam baktı sağ taraf komple boyalı bagaj kapağı değişmiş Sol taraf boyalı tampon boyalı araba belden aşşağı boyalı çıktı :( tüp taktırıken adam demişti babama hocam bunun bağajda oynama var diye Şimdi araba elimizde kaldı gibime geliyor aldığımız fiyatın 2-3 milyar aşşağısında verilirse hayatta vermez babam ne yapıcaaz bilmiyorum 2 sene sonra götürülüp arabada verilmez al diye sanırım bu bizim son arabamız oldu aile olarak :(

sıkma canını gün doğmadan neler doğar her malın alıcısı vardır elbet satılır ;)

Sağol abi Allah razı olsun Ama ne bileyim artık hiç binesim gelmiyo arabaya

kesinlikle canını sıkma yahu =) dert ettiğin olaya bak. Merak etme satılır. Komple boyali arabalar satiliyorda belden assagi boyali arac mi satilmicak :) sadece dikkat edecegin husus arkadasinda olsa araci almadan bir kaportaciya göstermen..

realist kardeşim daha 17 yaşındasın şimdiden bu tür konulara fazla kafa yorma kafa yoracağın birşey varsa oda okulundur eğitimci bir ailen olduğu için okuyup okumadığını sormuyorum sen araba imiş boya imiş elde kalmış onlara bakma önce oku bir mevki bir görev edin eline gelirin gecsin kendine yeni bir arac alırsın yeniyide gectim babanı ikna edersin ne amcayı sıkıştır nede canını sık aracı en son düşün pert aracın bile alıcısı oluyor belki değerinin 1 altına gider ama gider

Taktığın şeye bak.Her malın bir alıcısı vardır.Ayrıca madem böyle bişey var neden arabanı koskoca OPELİM.NET te reklam ediyorsun :D

Taktığın şeye bak.Her malın bir alıcısı vardır.Ayrıca madem böyle bişey var neden arabanı koskoca OPELİM.NET te reklam ediyorsun :D

:):)

2 sene kafaya takmadan bindiniz sıkıntı yapmadınız. Öğrenincemi sıkınıtı başladı boşverr olur böyle şeyler sıkıntı yaptığına değmez. Arabnın gidişinde sürüşünde motorunda bir sorun yok ise size de araca temiz bakıyorsanız satarken hiç bir problem cıkmaz rahat olun

realist kardeşim daha 17 yaşındasın şimdiden bu tür konulara fazla kafa yorma kafa yoracağın birşey varsa oda okulundur eğitimci bir ailen olduğu için okuyup okumadığını sormuyorum sen araba imiş boya imiş elde kalmış onlara bakma önce oku bir mevki bir görev edin eline gelirin gecsin kendine yeni bir arac alırsın yeniyide gectim babanı ikna edersin ne amcayı sıkıştır nede canını sık aracı en son düşün pert aracın bile alıcısı oluyor belki değerinin 1 altına gider ama gider

Okul benim için zaten ayrı bi konu fakat sürekli okula yoğunlaşamıyorum konuyu ben kafaya takmasam kimsenin takacağı yok :) Eğitimli aile tabi öyle çok şükür herkezin fikirlerine yer var bende fikirlerimi ortaya koyuyorum bazen kabul oluyor bazen olmuyor eğer bi durum varsa gerekiyorsa ben zaten elimden geleni yapıyorum.Babamda Zaten bana bıraktı bu araba işlerini o yüzden ilgileniyorum :)

Opelim.netten birine satılsa 32 bin küsür üyeye rezilmi olalım biz hiç yokdan delikanlı gibi neyin ne olduğunu söylüyoruz adam eğitimini almış yaşını başını almış biz boğazımızdan ksıyoruz babm çocuklarının rıskından kısıyor arabayı alıyor birazda İnsan olsa insanlar daha iyi olurdu hiç yokdan temiz bi araba almış olurduk :(

Geri