bi çok araba kullandım. servisleri, sorun çözmeleri, ikramları, ilgileri harikaydı öyleki verdiğim ücret ne olursu olsun canım yanmazdı.zaten sorunum çözüldüğü için mutlu oluyordum.ama ben ömrümde opel kadar ilgisiz, değil sorunlurı halleden arızayı bile tespit edemeyen, tek derdi müşterinin cebi olan, bir servis görmedim.açıkçası opeli çok şiddetli kınıyorum ve opel arabalarda aynı. kullanıcısına hiç saygısı yok. diğer arabalarım bana o kadar saygılıydıki inanın hiç saçma sapan arızalarla karşılaşmadım. şimdi opele binmeye ödüm kopuyor acaba nerde nasıl saçma bir arıza verecek diye kahretsin artık ambleminden bile nefret ediyorum.
size tamamen katılıyorum...
opelin en çok arıza veren kısmı elektroniktir..
formda detaylı bir şekilde araştırırsanız astra h model araçlarda bir çok elektronik arızanın meydana geldiğini görürsünüz ..
genel olarak saçma sapan arızalar..
örnek olarak ;bir çok astrada cim modülü arızası,dörtlülerin kendi kendine yanması ve aküyü boşaltması,farların kendi kendine yanması (2008 sıfır astra h aracımda meydana gelmişti sorun bulunamadı)v.b gibi bir çok elektronik arıza halen görülmekte..
bunlar başka marka araçlarda yokmu ?Var ama genel olarak ufak basit ve sebebi bir şekilde bulunan arızalar..
Ama bir çok marka araç kullandım gerçekten opel de gördüğüm arızaları hiç markada görmedim..
sonuç olarak opelin son yıllarda çıkardığı araçlarda bir çok donanım ,kalite düşüşü ,elektronik parçaların çok fazla olması ,servis memnuniyetsizliği
opelin adını kötülemektedir ..
ayrıca tanıdığım bir kaç opel bayisi 'nin söylediğine göre insignia,ve yeni astra satışları oldukça düşükmüş ..
sebebi ise fazla yakıt,bulunamayan arızalar ,servis şikayetleri...