AH OPEL yetkili servislerve Opel ARAÇLAR!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tanerr22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
opel kullanmayın opele laf atın nasıl bir iş bu si toyatanızı iyi günlerde kullanın
Opel'de kullandık , vw. de , ford da ama hiç bir tanesi ile bakım haricinde servise gitmedik..

Abicim iyi güzel demişsinde 78000 kmde astra f aldım 1 yıldır kullanıyorum ,şu an 105 000 kmde , bunun kadar sorunsuz araç kullanmadım , aracınızı alırken dikkatli alın , sıfır aldıysanızda araç neleri hak ediyorsa onları verin asla sorun çıkmaz , 4 yıl mazda kullandım , anam ağladı güya japonlar sorun çıkartmazlarmış...

Son düzenleme:
Meyve veren ağaç taşlanırmış, siz de öpelim taşlayın ! Biz memnunuz arabamızdan , servisin terbiyesizligi kendini bağlar Opel iyi olmasa bu kadar satılmazdı.

sevgili erhan siz o zaman çoooook şanssızmışınız size denk gelmiş kaç kişi sizin yanıldığınızı söylüyor ama siz sanki toyota firmasının sahibi gibisiniz belkide toyota bayisi belkide toyatanın pazarlama departmanındasınız

toyota mı sağlam araba :) yürüyen teneke bence o. bizde kullandık farklı modeller üstad toyotanın basitliği ortada.böyle yazınca yanlış anlaşılır hep .opel babamın firması değil ama toyotaya göre çok çok çok kral arabadır opel ..

sevgili erhan siz o zaman çoooook şanssızmışınız size denk gelmiş kaç kişi sizin yanıldığınızı söylüyor ama siz sanki toyota firmasının sahibi gibisiniz belkide toyota bayisi belkide toyatanın pazarlama departmanındasınız
yazdıklarımın içinde hiç toyota yı övdüğüm veya savunduğum bir kelime gördünüzmü?

toyota mı sağlam araba :) yürüyen teneke bence o. bizde kullandık farklı modeller üstad toyotanın basitliği ortada.böyle yazınca yanlış anlaşılır hep .opel babamın firması değil ama toyotaya göre çok çok çok kral arabadır opel ..

benim toyota sağlam veya toyota sorunsuz yazdığım oldumu hiç?
ayrıca toyota konusuna hiç girmek dahi istemiyorum..
toyota yı zaten bilen bilir bilmeyende bilmiş gibi yapar..

benim toyota sağlam veya toyota sorunsuz yazdığım oldumu hiç?
ayrıca toyota konusuna hiç girmek dahi istemiyorum..
toyota yı zaten bilen bilir bilmeyende bilmiş gibi yapar..
bildiğim için söyledim :)

Geri