Ağırlık çalışan var mı?

buda benden ufak bir poz

]
kardes 41 cm kol cok iyiymiş benim resimde hoca ölçtü 39 cm yıllardır ilac almadan calısıyorum daha 41 i göremedim.41 kere maşallah.ben 3 ayda 4 cm alamadım ki bende alt yapıda vardı zayıf değildim .benim adaptasyon sürem neredeyse 2-3 ay sürdü bana hocam program vermemişti vücuttaki laktik asit brikimi iyice dağılsın ,kaslar iyice alışsın diyee.ben 1 senede 4 cm
kol yapamamıstım ilk başladıgımda.4cm cok ciddi bir rakam.
adszasasapu5.jpg

adszhghpw6.jpg

Son düzenleme:
tabii herkesin bildiği gibi hacmi veren triceps bir iki triceps pozu görsek süper olur ya! En azından doğru çalışmış kollar görürüz!

serhat sende iyi hacim almıssın.yoksa benim gibi colemanın resimlerine mi bakıp calısıyorsun antrenmanda

ya siz eminmisiniz baylar o kollar 39 ve 41 cm mi yoksa benmi ölçmeyi bilmiyorum! heheheheh benimki 2 gün önce ölçtüm antremandan sonra 38 diyordu hadi yanlış olsun 37,5 ama o kollar benimkilere göre çok kalın!

ya siz eminmisiniz baylar o kollar 39 ve 41 cm mi yoksa benmi ölçmeyi bilmiyorum! heheheheh benimki 2 gün önce ölçtüm antremandan sonra 38 diyordu hadi yanlış olsun 37,5 ama o kollar benimkilere göre çok kalın!
adszhghpw6.jpg

işte benimde anlamadıgım nokta benim kolu salonda hoca ölçtü 39 dedi ki benim kollar senelerdir calısmaktan gercekten iyidir.o yüzden bu bahesdilen cm leri duyunca sasırdım.

walla şimdi bende şaşırdım
:D

walla şimdi bende şaşırdım
:D
herhalde hocaların ölçüş tarzları farklıdır.mesela serhat kardesiminde kolu iyi ama benden hacimli görünmüyor . demekki benim hoca benim kolları kıskandı:eek: yanlış ölçü söyledi bana .birde benim kolu kasmadan ölçtü. normal hacimini ölçtü.

sen en iyisi klasik yolu bir dene biceps pozu ver kasılı halde mezroyla zirveden bi ölç bakalım kaç çıkcak merak ettim walla şimdi!..

yani benim bidigim ölçü kol biceps pozu verilerek ölçülür.en tepe noktasından cevre ölçülür..bu resimde kolum tam 41 cm idi.gecen sene tam bu zamanlarda sıcakken 42 görüyordum ama cok sürmedi o zevk:)orda bıraktım.bu reismde ayrıca 87 kiloyum 178 boyum var suanda 82 kiloyum 1 yılda 5 kilo kayıp oda ilk 4-5 ayda verdim.tabi define olmadıgım her halimden belli.gh912 belki sen daha definesindir onun için daha büyük duruyordun kolun .definasyon görüntüyü cok etkiliyobaşlıcam başlıcam insallah

Son düzenleme:
Geri