Ağırlık çalışan var mı?

Abi göbek yaş arttıkça ve masa başı çalışıp hareketliliğin azalınca maalesef oluyor. Buna bir de yağlı besinler eklenince göbek kaçınılmaz. sadece body building yaparak göbek eritemezsin. göbek eritici en iyi sporlar kardio sporlarıdır. Yüzme koşma vb.

abicim ben body yaparak kaç beden inceldim bir bilsen :D ağır spor sabah öğle tıka basa akşam hafif yiyerek 4 ayda 10 kilo verdim baya fazlam vardı.. ama asıl önemli olan tekrar çok hızlı kilo alırsınız body den sonra.. bende olduğu gibi :D 12 kilo geri aldım :)

abicim ben body yaparak kaç beden inceldim bir bilsen :D ağır spor sabah öğle tıka basa akşam hafif yiyerek 4 ayda 10 kilo verdim baya fazlam vardı.. ama asıl önemli olan tekrar çok hızlı kilo alırsınız body den sonra.. bende olduğu gibi :D 12 kilo geri aldım :)

Seninki fitness yerine fatness olmuş biraz:) Şaka bi yana, bu sıra yediğime içtiğime pek dikkat etmiyorum, bende kilo almaya başladım. Dikkat etmek lazım. Tekrar düzenli spora başladım. Kalorilerimizi yakalım göbeklerden kurtulalım:)

Ağırlık tarzı çalışmalar bir üsre sonra kas kütlesi artışı yapıp yağ yakar, tabii ki body building ile de kilo verebilirsin, özellikle definasyon tipi çalışmalada. Ama benim demek istediğim amaç sadec göbek eritmek ise daha kısa sürede sonuç için mutlaka kardio desteği olmalı.

zaten kas değerlerinde bir artış beklemiyorsak sadece kardio da yeterli olacaktır ama benden bir tavsiye standart bir insanın en verimli çağları 24-32 yaş arasıdır. bu dönemde vucuda yapılan yatırım gelecekte yani yaşlılıkta size bir çok avantaj sağlıcaktır. kardio+ağırlık. futbolcularda olduğu gibi. kardio sizi fit tutar hafif ağırlık çalışmalarıda olabilecek kas kayıplarını ortadan kaldırır.

Geri