Ağırlık çalışan var mı?

2001 de dünya 6. sı kurbağa kemalle çalıştım.ilk 1 ay kültür fizik yaparsanız sağlam oluyor kas hacim kaybetsede vücut deforme olmuyor. onun böbrekler ilaçtan iflastı benim zaten hiç aklımdan madde almak geçmedi.şu anda hala iyiyim ama omzumda tam ısınmadan dolayı omuz çalışmaktan dolayı hala bir ağrı var çok problem değil ama yinede hoş değil. Siz siz olun bir dolu bir boş yapın. idman 45 dk yi geçiyorsa hamballık yapın daha iyi. idman sonrası tavuk göğsü mutlaka.dinlenirken karbonhidrat.

bu sporu 3 yıla yakın yaptım parasızlık nedeni ile 1 yıldır yapamıyorm.cok para , sabır, irade isteyen ve işi kurallarıyla yapınca gercekten mükemmel sonuş alınabilecek bir spor.beni sorarsanız ben kuralların yüzde 60 ına ancak uydum .buda yine maddiyat la alakalı oldu ciddi manada ayda bir 300-400 ytl ayırmk gerekir beslenmeye.

BİCEPS TRİCEPS mevzusuna gelince .calısılmaz verim alınmaz diye bir sey yok.buları unutun.bir cok profesyonel bu ili kas grubunu aynı gün 40 dkiçinde calısır.ben de uzun dönem bu sistemde celıstın cokta verim aldım acıkcası.yani body de doğrular ve yanlışlar vardır ve göreli kurallar vardır.
kimi gögüs ve triceps aynı gün calışma der bunun sebebi çalışılmayacagından yada faydası olamaycagından değildir.göğüsle tiricepste aynı idmanda yapılalır fakat tricepsler yorgun oldugundan biraz daha yorucu olabilir.
yapmayoı düşününenlere tavsiyem yapsınlar bu sporu.gercekten cok zevklidir.ama kurallara uyacaksınız.sabırlı ve iradeli olacaksınız.hiçbir amatör hocanın eline düşmeyeceksiniz bir cok seyi kendiniz arastırıp öğrenin.
mesela ben bu güne kadar onlarca yerli yada yabancı hocaların ve pro ların yazdıgı makaleri okudum gercekten cok faydası var.

Yaklaşık 3 ay önce aşşağıda linklerini verdiğim 3 ürünü aldım Hepsiburada.com dan.Günde 1 sattimi ayırıp çalışıyorum ,aksatmamaya özen gösteriyorum genelde.Bişeyler olmaya başladı aslında.Yaklaşık 3 cm fln farketti kol kaslarında.Daha önce salonda yapıyordum ama zaman darlığı ve yorgunluk yüzünden gidemedim ve bırakmak zorunda kaldım.Sistemi odama kurdum şimdi her gördüğümde çalışasım geliyor.Bi gün çalışmasam arkamdan ağlıycaklar sanki:)
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=355454&productid=sporaltrm3150
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=369265&productid=sporaltis217
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=369263&productid=sporadler11

NSD Powerball çalışın , bi deneyin kollarınızın gücüne bakın sonra, kas değil ama bilek gücünüzü keşfedin ;)

bu sporu 3 yıla yakın yaptım parasızlık nedeni ile 1 yıldır yapamıyorm.cok para , sabır, irade isteyen ve işi kurallarıyla yapınca gercekten mükemmel sonuş alınabilecek bir spor.beni sorarsanız ben kuralların yüzde 60 ına ancak uydum .buda yine maddiyat la alakalı oldu ciddi manada ayda bir 300-400 ytl ayırmk gerekir beslenmeye.

BİCEPS TRİCEPS mevzusuna gelince .calısılmaz verim alınmaz diye bir sey yok.buları unutun.bir cok profesyonel bu ili kas grubunu aynı gün 40 dkiçinde calısır.ben de uzun dönem bu sistemde celıstın cokta verim aldım acıkcası.yani body de doğrular ve yanlışlar vardır ve göreli kurallar vardır.
kimi gögüs ve triceps aynı gün calışma der bunun sebebi çalışılmayacagından yada faydası olamaycagından değildir.göğüsle tiricepste aynı idmanda yapılalır fakat tricepsler yorgun oldugundan biraz daha yorucu olabilir.
yapmayoı düşününenlere tavsiyem yapsınlar bu sporu.gercekten cok zevklidir.ama kurallara uyacaksınız.sabırlı ve iradeli olacaksınız.hiçbir amatör hocanın eline düşmeyeceksiniz bir cok seyi kendiniz arastırıp öğrenin.
mesela ben bu güne kadar onlarca yerli yada yabancı hocaların ve pro ların yazdıgı makaleri okudum gercekten cok faydası var.
kardes kendi cevabını kendin verdin cümlende yeni başlayanlar için gögüsle tricepsin calısılmayacagını dogru söylüyorsun gögüs bastıgın için beyin ön tarafa kanıpompalar ve o bölgede yorgunluk hissi gelir dogal olarak.tricepside yeterli verimlilikte calısmazsın. profosyonelleşmeden ön ve arka adaleleri aynı gün içinde calıstıran bir program verecek hoca ben daha tanımadım.bende colemanın yaptıgı antrenman görüntüleride var adam normal zamanda hiç ters calısmıyor ön kaslarla baslıyorsa önle devam ediyor biceps gögüs,triceps back,shoulder tek calıstıgı programı var bende halada devam ediyorum o programı uygulamaya piramit düzeninde tabiki süper sette yapıyordur ama normal zamanda değil.ayrıyeten ben bu sporu 13 yıldır bir fiil yapıyorum senin dediğin gibi bir tane profosyonel görmedim ilk başlayan sporcuya süper set dayasınlar.birde cok iddialı konusan arkadaslar resimlerini koysunlar hakikaten denildiği gibi faydası olan bir spormu görelim.

Son düzenleme:
kardes kendi cevabını kendin verdin cümlende gögüsle tricepsin calısılmayacagını dogru söylüyorsun gögüs bastıgın için beyin ön tarafa kanıpompalar ve o bölgede yorgunluk hissi gelir dogal olarak.tricepside yeterli verimlilikte calısmazsın.ön ve arka adaleleri aynı gün içinde calıstıran bir program verecek hoca ben daha tanımadım.bende colemanın yaptıgı antrenman görüntüleride var adam hiç ters calısmıyor ön kaslarla baslıyorsa önle devam ediyor biceps gögüs,triceps back,shoulder tek calıstıgı programı var bende halada devam ediyorum o programı uygulamaya piramit düzeninde.ayrıyeten ben bu sporu 13 yıldır bir fiil yapıyorum senin dediğin gibi bir tane profosyonel görmedim.birde cok iddialı konusan arkadaslar resimlerini koysunlar hakikaten denildiği gibi faydası olan bir spormu görelim.lafla olmaz bu iş

şimdi tamam sen güzel konuşuyorsunda burda
birde cok iddialı konusan arkadaslar resimlerini koysunlar hakikaten denildiği gibi faydası olan bir spormu görelim.lafla olmaz bu iş
böyle sözlerle sen burda sadece tartışma ortamı yaratırsın bu başka birşeye sebebiyet vermez zamanı gelince fotoğrafları elbetteki ekleriz!

triceps biceps olayına gelince bodybuilding bence çok göreceli sen öyle çalışıp verim alabilirsin sonuçta senin söylediğin bu ön kasa kan pompalamak yada arka kasa kan pompalamak.. o zaman biz haftanın hergünü tek kas çalıştıralım.. Yani mesela beyin göğüse kan pompaladı göğüs çalıştın o gün kanat girmemen lazım.. yada omuz bastın kol girmemen lazım! Kasların çalışma prensibine göre kanı kasa pompalamak amaç değilmi sonuçta arka ve ön kol aynı arter üzerinden besleniyor bence problem yaratcağını düşünmüyorum!! 3 ayda kolumdaki 4cm genişlemeden bunu rahatca söyliyebilirim!

haa ama siz öyle yaparsınız ona ben asla ne karışırım nede karşı çıkarım! Sadece sessiz kalırım! Bu arada bundan sonra bu konuda yazılacak mesajlar daha düzeyli olursa çok güzel bi paylaşım ortamı yakalayacağımızada eminim! Sonuçta 13 yıl bu sporu yapmış birinden sadece tavsiye alırım boş konuşmak bizide sizide yorar burda!..

şimdi tamam sen güzel konuşuyorsunda burda böyle sözlerle sen burda sadece tartışma ortamı yaratırsın bu başka birşeye sebebiyet vermez zamanı gelince fotoğrafları elbetteki ekleriz!

triceps biceps olayına gelince bodybuilding bence çok göreceli sen öyle çalışıp verim alabilirsin sonuçta senin söylediğin bu ön kasa kan pompalamak yada arka kasa kan pompalamak.. o zaman biz haftanın hergünü tek kas çalıştıralım.. Yani mesela beyin göğüse kan pompaladı göğüs çalıştın o gün kanat girmemen lazım.. yada omuz bastın kol girmemen lazım! Kasların çalışma prensibine göre kanı kasa pompalamak amaç değilmi sonuçta arka ve ön kol aynı arter üzerinden besleniyor bence problem yaratcağını düşünmüyorum!! 3 ayda kolumdaki 4cm genişlemeden bunu rahatca söyliyebilirim!

haa ama siz öyle yaparsınız ona ben asla ne karışırım nede karşı çıkarım! Sadece sessiz kalırım! Bu arada bundan sonra bu konuda yazılacak mesajlar daha düzeyli olursa çok güzel bi paylaşım ortamı yakalayacağımızada eminim! Sonuçta 13 yıl bu sporu yapmış birinden sadece tavsiye alırım boş konuşmak bizide sizide yorar burda!..
kardes ben tavsiyede etmem ,tartışmada yaratmam, sadece cok iddialı konusan arkadasların aynı özgüveni resimlerde de göstermesini söyledim.sen üstüne alındıysan sende koy resmini.merakımdan soruyorum? 3 ayda bir kol herhangi bir iğne protein tozu amino acid tarzı ilaclar almadan nasıl 4 cm genişliyor.3 ayda 4cm 1 yılda 16 cm eder.bu büyüme hızıyla 3 yıl sonra roni colemanıda gecersin.

Son düzenleme:
kardes kendi cevabını kendin verdin cümlende gögüsle tricepsin calısılmayacagını dogru söylüyorsun gögüs bastıgın için beyin ön tarafa kanıpompalar ve o bölgede yorgunluk hissi gelir dogal olarak.tricepside yeterli verimlilikte calısmazsın.ön ve arka adaleleri aynı gün içinde calıstıran bir program verecek hoca ben daha tanımadım.bende colemanın yaptıgı antrenman görüntüleride var adam hiç ters calısmıyor ön kaslarla baslıyorsa önle devam ediyor biceps gögüs,triceps back,shoulder tek calıstıgı programı var bende halada devam ediyorum o programı uygulamaya piramit düzeninde.ayrıyeten ben bu sporu 13 yıldır bir fiil yapıyorum senin dediğin gibi bir tane profosyonel görmedim.birde cok iddialı konusan arkadaslar resimlerini koysunlar hakikaten denildiği gibi faydası olan bir spormu görelim.lafla olmaz bu iş
ben calısılmaz demiyorum ama sen yaparsan verim alamazsın ben alırım.bu değişken birseydir.kimisi daha az tekrarlar ve kısa setlere yer verir kimisi ise cok uzun setlere.
bu tamamen kişinin yapısıyl alakalıdır.ben hertürlü teknigi uygularım en verimlisi bulur ve onu sürdürürüm kaldıki belli bir rutin gelisimi zamanla yavaslatıyor bu sporda ki sende bukadar yıldır ilgilendigine göre bilirsin bunu.
ters kas gruparının calısıldıgı videolar elimde cokca mevcu.ronnie hayranım oldugu bir sporcu olmasına ragmen onun idman tarzı benimkisi ile alakasız.ayrıca cost of redemption videosunda 2.cd yi seyredersen gögüs ve triceps idmanı yaptıgını görürsün.ben ondan verim alamıyorum.animal pack videolarına denk geldiysen biceps ve tricepsin beraber calısılabilecgini , dustin harrisin güç idmanını izlediginde gögüs omuz ve tricepsin beraber calışılabilecegini görürsün.belkide görmüşsündür.hada bu tip cok örnek var elimde ama videoları tek tek bakmam lazım.yabancı makallerde var elimde onlarda bu calışmalardan verim alına bilecegini söylüyo ve deneyip faydasını gördüğüm tekniklerdir.
ben asla bir profesyonel değilim zaten türkiyede profesyonel yok sölediklerim kendi tecrübe ve okuduklarım izledikleirmle alakalıdır.lütfen ukalalık olarak anlasılmasın dediklerim.gerekirse resmimide koyarım ama gerek yok bu tip seylere.bu sekilde tabular var bunların ortadan kalkması gerekir.insan kendini vücudununtanıyıp ona göre calışması lazımdır.

kardes ben tavsiyede etmem ,tartışmada yaratmam, sadece cok iddialı konusan arkadasların aynı özgüveni resimlerde de göstermesini söyledim.sen üstüne alındıysan sende koy resmini.merakımdan soruyorum? 3 ayda bir kol herhangi bir iğne protein tozu amino acid tarzı ilaclar almadan nasıl 4 cm genişliyor.3 ayda 4cm 1 yılda 16 cm eder.bu büyüme hızıyla 3 yıl sonra roni colemanıda gecersin.

3 ayda bir kolun 4 cm gelişmesi normaldir.yeni başalyan birisi için konusuyorum ama bunu.3 ayda 4 cm gelişen bir kol görebilirsin ama yılda 4*4 ten 16 orantısı yapamazsın.anabolizan maddeler kullanmadan 40-41 cm nin üzerine cıkan koldaki gelişim zayıflar.35 cm den 39 cm ye kolum cabucak cıkmıstı.ama 41 den 42 yapana kadar aylarca ugrasmıştım.ayrıca iğne ve ek besinleri aynı seylermiş gibi yan yana konuşmasak daha doğru olurbence .iki grup arasında bilgidigin gibi cok fark var .birileir yasaklı maddelerken diğeri saglıga direkt zararlı olmayan ürünler...

ya çok haklısın öyle olmalı! Fakat bu gelişim sanırım öyle olmuyor keşke öyle olsaydı! :o

3 ayda gerçekten 4 cm attı kolum ama sanırım bundan sonraki 2 ayda en fazla 1 cm atarım çünkü ilk andaki gelişim aşırı süratli oluyor!

triceps biceps mevzunuda geçtim herkes kendine en faydalı hareketleri kedisi bilir! Dediğim gibi sadece tavsiye alırız. Boş konuşmak haddimize değil!

Geri