bu sporu 3 yıla yakın yaptım parasızlık nedeni ile 1 yıldır yapamıyorm.cok para , sabır, irade isteyen ve işi kurallarıyla yapınca gercekten mükemmel sonuş alınabilecek bir spor.beni sorarsanız ben kuralların yüzde 60 ına ancak uydum .buda yine maddiyat la alakalı oldu ciddi manada ayda bir 300-400 ytl ayırmk gerekir beslenmeye.
BİCEPS TRİCEPS mevzusuna gelince .calısılmaz verim alınmaz diye bir sey yok.buları unutun.bir cok profesyonel bu ili kas grubunu aynı gün 40 dkiçinde calısır.ben de uzun dönem bu sistemde celıstın cokta verim aldım acıkcası.yani body de doğrular ve yanlışlar vardır ve göreli kurallar vardır.
kimi gögüs ve triceps aynı gün calışma der bunun sebebi çalışılmayacagından yada faydası olamaycagından değildir.göğüsle tiricepste aynı idmanda yapılalır fakat tricepsler yorgun oldugundan biraz daha yorucu olabilir.
yapmayoı düşününenlere tavsiyem yapsınlar bu sporu.gercekten cok zevklidir.ama kurallara uyacaksınız.sabırlı ve iradeli olacaksınız.hiçbir amatör hocanın eline düşmeyeceksiniz bir cok seyi kendiniz arastırıp öğrenin.
mesela ben bu güne kadar onlarca yerli yada yabancı hocaların ve pro ların yazdıgı makaleri okudum gercekten cok faydası var.