Ağırlık çalışan var mı?

bah bah bah .. yımırta kasımı çıkarıcam koyucam masaya şimdi ya.. hacı bana bir program yazın eriyorum ben..göbeğim bilem çıktı.

bu arada ibrahim şu yaptıgın alıntı super valla eline koluna hatta dış kol kasına iç kol kasına saglık.

Son düzenleme:
bah bah bah .. yımırta kasımı çıkarıcam koyucam masaya şimdi ya.. hacı bana bir program yazın eriyorum ben..göbeğim bilem çıktı.

bu arada ibrahim şu yaptıgın alıntı super valla eline koluna hatta dış kol kasına iç kol kasına saglık.

rica ederim kankaa :) görüştüğümüzde bi mide kombinasyonu yazarız :D

Yımırtaya fena takmışsın kardeş :D Haftasonu gel şu menemen olayını halledelimde kurtul :)

s.a ßen body yapıyodum taaki askerlık oncesıne kadar,çünkü boş zamanı değerlendırme olayı vardı..Ilkden 5 kılo daha sonrada 10kılo ıdeal..Body yapmaya basladıgınızda ıkı kolunuzun dırseklerını bırleştıremez,ayrıca seri hareketde bulunamazsınız..Burda yıllardır bady yapanlarda vardır onlar bılırler..Ilk 3 ay Onemlıdır..Çunku kollarda ılk 3 ay yuksek artıs olur genıslemede,sonrasında azar azar genısler..bady guzel bı spor mu denılcek olursa..Hayır Kesınlıkle deıl,Her yerınız yoruluyor..Ama düzgun vuctlada gezmek ıyı olur..şükürler olsun ki bızımkı doğuş V şeklinde..

ya ben göğüs çalışmıştım suan göğüs ve kol war ama kolları biraz daha parcalamam gerekiyor :)

Body sporu çok kapsamlı spor sadece ağırlık çalışarak olmuyo beslenme 1.planda olmalı protein tozu creatine vs vs bunlarında belli bi süre sonra alınması gerekiyo..3 ay body çalışıpta neden bende hala kas olmuyo diyip sporu bırakan çok insan gördüm

benim programım da bu.. 3 gün çalışıp 1 gün ara veriyorum.. genelde günde 2.5 saat sürüyor. 3 gün spor , 1 gün dinlenme...

Isınma:
10" Cross Trainer

Göğüs:
12X3 Bench Press
12X2 Incline Dumble Fly

Sırt:
12X3 Lat Pull Down
12X2 Chin Up

Omuz:
12X3 Seated Dumble Press
12X2 Dumble Lateral Raises

Ön Kol(Biceps):
12X3 Arm Curl
12X3 Scut Curl ( Z bar )
12X2 Cable Curl

Arka Kol (Triceps):
12X3 Push Down
12X3 Kick Back
12X2 Triceps Press

Bacak:
15X3 Leg Press

Karın :
20X3 Abdominal
20X3 Left Side Crunch
20X3 Right Side Crunch

son olarak Streching ile noktalıyorum.

bunları hergün yapıyorum. yaklaşık 2.5 saat sürüyor. sonrasında jakuzi ve sauna keyfi.. her 3 günün sonunda 1 gün ara veriyorum. artık süper set mi dersiniz bilmiyorum ama hiç yorulmadan çıkarıyorum.

bora hocam ben 9 ay body sporu yaptim ve kesinlikle hic toz hap almadim ama gene faydasini gördüm tamam fazla degil ama eskisine göre cok belirginlesti vücüdüm ve kaslarim bence hap ve tozlara bulasmak tehlikeli cünkü migdeyi ve karacigeri mahfediyor sirf para tuzagi onun yerine her gün 1/2 litre balli süt veya normal süt ve bir meyve toz dan ve hapdn cok daha saglikli birde bu body de birakmamak gerekir ben formula G yüzünden 3.5 ay biraktim kilolu olmamama ragmen kaslarim sarkti ve burustu simdi üniversite acilsi tekrar body e baslyacam ve araliksiz 9 ay devam edecem

Sölediklerinin bazıları doğru ama yanlış bildiğin şeyler var,tozların hepsi doğal olur ve yan etkisi yoktur sonuçta kilonun yaklaşık 2 katı kadar proteine ihtiyacımız vardır her gün,bunu balla muzla etle tavukla karşılamak mümkün diildir, protein tozunun fazlası vucuttan dışarı atılır karaciğere herhangi bi yan etkisi yoktur,bu tozlar pahalı olur ama uzun vadede parasal olarak kar edersiniz bir de yukarda arkadaşımız 2.5 saat o yazdığı hareketleri yapıyomuş çok yanlış bi antreman max 40-50 dk arası sürmeli fazlası zarar,10 yıllık birikimime dayanarak yazıyrm bilmişlik taslamak istemem:)

Sölediklerinin bazıları doğru ama yanlış bildiğin şeyler var,tozların hepsi doğal olur ve yan etkisi yoktur sonuçta kilonun yaklaşık 2 katı kadar proteine ihtiyacımız vardır her gün,bunu balla muzla etle tavukla karşılamak mümkün diildir, protein tozunun fazlası vucuttan dışarı atılır karaciğere herhangi bi yan etkisi yoktur,bu tozlar pahalı olur ama uzun vadede parasal olarak kar edersiniz bir de yukarda arkadaşımız 2.5 saat o yazdığı hareketleri yapıyomuş çok yanlış bi antreman max 40-50 dk arası sürmeli fazlası zarar,10 yıllık birikimime dayanarak yazıyrm bilmişlik taslamak istemem:)

hocam mümkünse kullandiginiz toz cesidini ve mrkasini yazabilirmisiniz?

ayrica ben bir konuda düzeltme yapmak istiyorum yukarida benim bahsetigim aminoasit haplr icindi ama protein hakkinda bilgim yok

Geri