Ağırlık çalışan var mı?

Ben burda olayı arnoldun güzel bir sözüyle bağlamak istiyorum:)
Altında BMW si olanlar otoyolda önüne gelenle kapışmaya kalkışırlar fakat;altında FERRARİ si (opel de olabilir:)) olanlar zaten herkesi geçecegini bilir...
kardes bu laftan kendi adıma dogru dersler cıkarmasını bilirim güzel laf.yalnız bmw sahibi arkadaslara arnold baba haksızlık etmiş biraz

Son düzenleme:
arkadaşlar lütfen yapmayın güzelim konumuz kilitlenecek:)

Ben burda olayı arnoldun güzel bir sözüyle bağlamak istiyorum:)
Altında BMW si olanlar otoyolda önüne gelenle kapışmaya kalkışırlar fakat;altında FERRARİ si (opel de olabilir:)) olanlar zaten herkesi geçecegini bilir...

arkadaşlar gereken söz gereken yeri bulmuştur umarım! Bundan sonra gereksiz sinire yer vermeyelim stresinizi akşam salonda atınız! Konumuzda yavuz abini dediği gibi burağın isteğine kalmıştır..

İbrahim ben biriktirdim, akşam salonda ağırlık arttırarak atıcam sinirimi :)

off o zaman arayımda ağırlık alsınlar 50-100 kilo kadar abi sen basınca bize bişe kalmıyo tak çıkar zati yarım saat :)

off o zaman arayımda ağırlık alsınlar 50-100 kilo kadar abi sen basınca bize bişe kalmıyo tak çıkar zati yarım saat :)

:kop::kop: İlahi İbrahim, şimdi salona yeni başlamayı düşünen arkadaşlar vazgeçecek ağırlık sıkıntısı var diye :kop::kop:

kilide gerek yok güzel şeyler ögrenicektik tatışmayada gerek yoktu

site dışından birisi şu yazıları okusa aranızda benim kasım daha çok diye yarışıyosunuz sanar

Yaw tartışmaya gerek yok bencede, benim kasım daha çok işte, allah allaaah :)

Son düzenleme:
Geri