Adidas'a Gönderip ayakkabısı reddedilip peşine düşen varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Realist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haklıysan hakkını ara , memlekette ne kadarda haksızlar kazansada sen genede ara..

sonuç tam belli olsun bildiririm ama bu temyiz olayı yapsalarda ellerine bir şey geçmez Tüketici mahkemelerinde basit yargılama usulü uygulanmakta neticede.. zaten ürün ortada sorun ortada pek temyizlik bir itilaf olmaz .. ben neticeyi bildiririm gene..

Bende Öyle düşünüyorum.

Haklıysan hakkını ara , memlekette ne kadarda haksızlar kazansada sen genede ara..

Aynen öyle İnşallah bakalım varsa başına gelen bir kaç kişi paylaşırlarsa sevinirim.

Geçmiş olsun daha büyük sorunlar yaşama yeterki..

ben de cepada beta ayakkabı mağazasından CAT marka bot almıştım. bir iki ay sonra sağ ayağımın iç tarafında, o tarak kemiğinin çıkıntısana denk gelen yerdeki dikiş patladı. dedim garantisi var sonuçta, iki ayda bot mu patlarmış, üretim hatasıdır değiştirirler... götürdüm, tmm dediler aldılar, istanbula yolladılar, iki ay geçti, aradan bayram geçti, kapılarını aşındırdım, ve ben bu arada kışı spor ayakkabıyla geçirdim. iki ay sonra ayakkabı geldi, dikiş atılmış tamir edilmiş. ulan dedim söyleseydiniz de bilseydim kunduracıda 1-2 liraya yaptırırdım,direk de giyerdim. garanti vs. gibi haklarımın varlıgını zannetmişim, hatta gözümde abartmışım dedim, daha da cat almam dedim. eski kalitesi de kalmadı deniyor ztn cat lerin...

Valla bursada şimdiye kadar koray spordan hiç alışveriş yapmadım yapmayıda düşünmem hiç.yıllar önce hiç unutmam İNDİRİM ZAMANI (İZMİRden barçın spordan 80 liraya aldım aynısını) koray sporda baktıgımda adamlar 170 lira fiyat koymuslar ve yüzde 50 indirim yapıyorlardı.Dedim bir akıllı onlar var heralde bu memlekette.Geri vermeme konusuna gelince bazı markalar veya firmalar bu şekilde davranabiliyorlar.Örneğin tommy den terlik almıştım 1 ay geçmedi yırtıldı gittim tamircinin bile dikilmez dikilsede kandrımaca olur 2 gune yırtılır dediği terliği dikip getirmişler 2 hafta sonra yırtıldı.Bi dahada tövbe dedim tommy.lacoste firmasından alğım ayakkabı 5 ay sonra yırtıldı arkadaş götür alıyorlar dedi götürdüm ve 2 hafta sonra telefon geldi isterseniz ürününüzün yerine yenisini verelim yada onun fiyatına istediğiniz alışverişi yapın dediler inanamadım.birisi 1 aylık ürün için ne yapıyor biri 5 ay geçmiş üzerinden ne yapıyor.

ben de cepada beta ayakkabı mağazasından CAT marka bot almıştım. bir iki ay sonra sağ ayağımın iç tarafında, o tarak kemiğinin çıkıntısana denk gelen yerdeki dikiş patladı. dedim garantisi var sonuçta, iki ayda bot mu patlarmış, üretim hatasıdır değiştirirler... götürdüm, tmm dediler aldılar, istanbula yolladılar, iki ay geçti, aradan bayram geçti, kapılarını aşındırdım, ve ben bu arada kışı spor ayakkabıyla geçirdim. iki ay sonra ayakkabı geldi, dikiş atılmış tamir edilmiş. ulan dedim söyleseydiniz de bilseydim kunduracıda 1-2 liraya yaptırırdım,direk de giyerdim. garanti vs. gibi haklarımın varlıgını zannetmişim, hatta gözümde abartmışım dedim, daha da cat almam dedim. eski kalitesi de kalmadı deniyor ztn cat lerin...

ben de bu aralar alacaktım bir cat. eskiden kullanmıştım çok memnun kalmıştım. ama şimdi sizin dediklerinizden sonra kullanmam.

nike almıştım.iki kere direk değişim yaptılar

Ben genelde elektronik firmaları ile sorun yaşarım ancak geçen yıl Rodi'den sonbaharda mont almıştım. 6 ay (yani bütün kış :)) giydim. Baharda baktım mont solmuş:) Götürdüm bu soldu dedim, merkeze gönderelim biz size haber veririz dediler. 15 gün sonra fatura tutarı kadar alışveriş yapabilirsiniz dediler. Bende yazlık bişeler aldım:)

Daha önce da Nike Total 90 III ayakkabımın bağcık dedikleri yırtılmıştı. Reddilip geri göndermişler. Tabi peşine düşmedik:S

Ancak iki kez şikayetten dolayı Mavi Bilgisayar ve Başarı Teknik servisten para iadesi aldım. Tüketici hakem heyetine şikayet etmiştim

Olayda ayakkabıyı satan mağazanın bir suçu yok.Tüketici mahkemesine verin,çekinmeyin. %99 kazanırsınız.

Geçmiş olsun

Geri