Adidas'a Gönderip ayakkabısı reddedilip peşine düşen varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Realist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benimde başıma geldi geçen ay nasıl olduysa değiştirdiler. Çok şaşırdım :)

ben de bu aralar alacaktım bir cat. eskiden kullanmıştım çok memnun kalmıştım. ama şimdi sizin dediklerinizden sonra kullanmam.
şimdi timberland benzeri botlar moda. catin de öyle modelleri var, kalitesi hakkında bilgim yok.
7-8 yıl önce abim almıştı o catin en bilinen modellerinden, hala giyer... ancak benim aldıgım biraz daha spor bir modeldi şimdi resmini bulamadım, yalan oldular...

Bundan sonra Koray spordan alışveriş yapmamaya karar verdim bu 2. oldu ayakkabıya gelince
Hâlâ düşünüyorum mahkemeyi fakat Avukata felan gerek varmı acaba ? birde kaybedersek ne olur?

Bundan sonra Koray spordan alışveriş yapmamaya karar verdim bu 2. oldu ayakkabıya gelince
Hâlâ düşünüyorum mahkemeyi fakat Avukata felan gerek varmı acaba ? birde kaybedersek ne olur?

izleyeceğiniz yol şu şekilde,

markaya gönderdiniz ayıplı ürünü geri size bir yazı yazarlar kabul edilmezse onunla birlikte,mağazanın bulunduğu ilçe sınırları içerisindeki kaymakamlığıa giderek tüketici heyetine başvuru yapacaksınız(bir dilekçe yazmanızı istiyorlar)ve heyete gelmeniz için size ileri tarihte bir gün verecekler o güne kadar ürünü kullanmayın,neyse heyete ayakkabı ile birlikte gidiyorsunuz verdikleri tarihte.heyet sizi haklı bulursa üretici firmaya bir ihtar gönderiyor tüketici tarafımızdan haklı bulundu,itiraz yolu açık olmak üzere (tam hatyırlamıyorum10 yada 15 iş günü)diye.sonra size üretici firmanın tüketici heyetine verdiği cevaba göre heyetten yazı tebligat geliyor(bu arada size verdikleri tarih ve sayı numarasını kaybetmeyin yazı elinize ulaşmazsa o tarih sayı ile sorarsınız)
kısacası üretici firma tüketici heyetinin verdiği karara itiraz ederse size olumlu dönülmüyor.tüketici heyeti size firma itira etti isterseniz tüketici hakları mahkemesine taşıyın konuyu diyor.mahkemedede kayberdeseni 800-900 tl gibi bir mahkeme masrafınız olıuyor.size tavsiyem gerçekten sorun üründe değilse uğraşmayın,ama sorun tam anlamı ile üründen kaynaklı ise mahkemeyede başvurun.

Hiç Sanmıyorum ürünün benim tarafımdan olduğu fakat kaybetttiğim zamanda 800-900 tl yi ödeyemem 150 tl lik ayakkabı için.Birde şey düşünüyorum tamir için geri yollayacağım.

bendede aynı olay oldu kenarından açıldı geri gönderdim 1 ay sonra sıfırı geldi:)

Kararsız kaldım Güncel Ne diyorsunuz.

Geri