Acil yardım!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakanbey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Az önce arabamla işyerine dönerken sinyal verdiğim sırada iç aydınlatma da sinyal vermeye başladı. aracımı stop ettim. Hala şu an aşağıda iç aydınlatması yanıyor. Bi fikri olan var mı? Erzurumda inanılmaz kar yağdı su bi yerlerde kısa devre yapıyor olabilir mi? Teşekkürler.

iç aydınlatma açık kalmış olmasın biliyorsundur far açma kapama düğmesi çekili kaldıysa iç aydınlatma yanar

yok arkadaşlar far düğmesini kontrol ettim çekili kalmamış. Ama bence far devresinden yapıyor çünkü bi kaç kere akşamları sinyal verdiğimde yada arka cam resistansını falan çalıştırdığımda iç aydınlatma flaş çakıyordu.

Elektirik sisteminde vardır birşey servise götür yada kardeşler opele kardeşler opele gidiyorum ben ustaları çok iyi sanayide sorsan söylerler zaten sana

Akü bitmeden müdahale et bence, sonra daha çok ugraşırsın

Akü bitmeden müdahale et bence, sonra daha çok ugraşırsın

yarım saat sonra kendi kendine sönüyor ama kapıyı açtığınız anda bi yarım saatlik daha aydınlatmayı yakmış oluyorsunuz :mad:

Arkadaşlar sorun halloldu. Elektrikçiye gittim. Giderken iç aydınlatma gülmekten öldürdü. Sağa sinyallerde yanıp sönüyor, bazen de öndeki ikili ve arkadaki ikili karşılıklı paslaşıyorlardı. Neyse meğer tesisatı oluşturan o çoklu soketler rutubetlenmiş ve sağ sinyalle iç aydınlatma arasında bi köprü falan oluşmuş. Sprey sıktılar bişeyler yaptılar düzeldi.
Usta bunu sebebinin oto yıkamacıların kapı iç taraflarını silmek yerine tazyikli su sıktıklarından olduğunu söyledi. 10 YTL verdim.

Geri