- Konuyu Başlatan
Oktay Ve Yavuz abi teşekkürler jant buldum bir arkadaştan.Düşünmeniz yeter eywallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar aracımdaki 17'' jant ve değiştirmek için ilan vermiştim.2-3 gündür bir arkadaş almak istiyor ama hep oyalamak zorunda kalıyorum çünkü yedek jant ve lastiğim yok takıcak.18'' jant alıyorum elimdekileri satınca fakat jantı almak isteyen arkadaşın acelesi olduğu için hemen istiyor benimde 18'' terfi için fiyat farkını tamamlamam için ay başını beklemem lazım.O yüzden bana 1-2 günlük 4*100 bijonlu idareten takıp sonra iade edeceğim(istenirse kira bedelide verebilirim) jant ve lastik lasım.elinde hali hazırda boşda jant ve lastiği olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.Arabayı takozda bekletmek istemiyorum malum Allah korusun acil bişey çıkar lazım olur.Yardımcı olabilecek arkadaşlar irtibata geçebilirse memnun olurum.Belirttiğim gibi 1 yada max 2 gün takıcam 18'' leri takana kadar lasım olacak ve eğer istenirse kira bedeli de vermeye hazırım.Şimdiden teşekkürler...