Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18'' leri sipariş verdik gelicek ayın 4 ünde.Zaten üstüne 800 YTL daha ekliycem o yüsden ayın 4 ünü beklemem gerekiyor.benim 17'' leri alacak arkadaşda haftasonu tatile çıkacakmış arabasıyla jantlanmak istiyo acilbence once 18 jantlarını alıp parasını 17 lerı alınca odemek daha mantıklı geldı bana.
abi alacağın yere söle 1-2 günlük jant versinler? sattığını söle acil olduğunu söle belki yardımcı olurlar?
Abi saol ilgin için ama bana yarın ve cuma için lasımdı.Sanırım bi ark çözücek sorunu haber bekliyorum ondan.benım aracın ustundekılerı soktum bır lastikçiye satsın diye vermiş bizim kuzen cumartesı ısını gorurse alıp vereyım basına bır ıs gelmedıyse tabii ,ne zamana kadar kullanacaksanız da kullanın önemli değil ama sanırım 15'' di cumartesı mesaj atarım duruyorsa istanbul gültepe de buluşuruz alırsınız
ok sayet sıkıntı olursa haberleşelımAbi saol ilgin için ama bana yarın ve cuma için lasımdı.Sanırım bi ark çözücek sorunu haber bekliyorum ondan.
Eywallah abi..ok sayet sıkıntı olursa haberleşelım
Aytaç jantların başına bir iş gelmedi bugün gültepeden alabilirsinbenım aracın ustundekılerı soktum bır lastikçiye satsın diye vermiş bizim kuzen cumartesı ısını gorurse alıp vereyım basına bır ıs gelmedıyse tabii ,ne zamana kadar kullanacaksanız da kullanın önemli değil ama sanırım 15'' di cumartesı mesaj atarım duruyorsa istanbul gültepe de buluşuruz alırsınız