Acil veresiye jant arıyorum:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstRA_ZN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence once 18 jantlarını alıp parasını 17 lerı alınca odemek daha mantıklı geldı bana.

bence once 18 jantlarını alıp parasını 17 lerı alınca odemek daha mantıklı geldı bana.
18'' leri sipariş verdik gelicek ayın 4 ünde.Zaten üstüne 800 YTL daha ekliycem o yüsden ayın 4 ünü beklemem gerekiyor.benim 17'' leri alacak arkadaşda haftasonu tatile çıkacakmış arabasıyla jantlanmak istiyo acil:)

abi alacağın yere söle 1-2 günlük jant versinler? sattığını söle acil olduğunu söle belki yardımcı olurlar?

benım aracın ustundekılerı soktum bır lastikçiye satsın diye vermiş bizim kuzen cumartesı ısını gorurse alıp vereyım basına bır ıs gelmedıyse tabii ,ne zamana kadar kullanacaksanız da kullanın önemli değil ama sanırım 15'' di cumartesı mesaj atarım duruyorsa istanbul gültepe de buluşuruz alırsınız

benım aracın ustundekılerı soktum bır lastikçiye satsın diye vermiş bizim kuzen cumartesı ısını gorurse alıp vereyım basına bır ıs gelmedıyse tabii ,ne zamana kadar kullanacaksanız da kullanın önemli değil ama sanırım 15'' di cumartesı mesaj atarım duruyorsa istanbul gültepe de buluşuruz alırsınız
Abi saol ilgin için ama bana yarın ve cuma için lasımdı.Sanırım bi ark çözücek sorunu haber bekliyorum ondan.

Aytaç jantların başına bir iş gelmedi bugün gültepeden alabilirsin

Bendede 17 var Aytac.Jant lastik takim ikitelli de istediin zaman alabilirsin

Geri