AÇİl İzmİr İÇİ Çok dÜzgÜn Özel servİs tavsİyesİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert35tr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mert35tr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
OPEL corsa aracım için rayatör -klima motoru ve otamatik vites tamirini yapıcak adam gibibir yer lazım (100 km ilcede gelicem) bıktım kasaplardan

ne olur:( düzgün bir servis tavsiyesi verin arkadaşlar.

[MENTION=12186]smihci[/MENTION]

ergöçen iyi bir özel servistir omegacılar devamlı oraya gider,ben de calibramın bir arızası için gitmiştim gayet ilgililer

Ben Çiğli'den Karabağlar'da bulunan Egegüven'e gidiyorum. Tavsiye ederim.

ege güvene gidicem gibi ergöcen ni duydum ama orayı kötüleyende var övende bilemedim

Hydra-Test Türkiye
Otomatik vites için burayı öneririm. Bornova'daki sanayide.
Garantili yapan başka yer duymadım çünkü.

OPEL corsa aracım için rayatör -klima motoru ve otamatik vites tamirini yapıcak adam gibibir yer lazım (100 km ilcede gelicem) bıktım kasaplardan

ne olur:( düzgün bir servis tavsiyesi verin arkadaşlar.

11 yıldır corsa c kullanıcısı olarak.Size tavsiyem 2.sanayide Ali kaya opel servisi.Canip ustayı bulun.Dediğim gibi 11 yıldır corsadan çektiğimi bir ben bilirim.(maddi olanaksızlıklar nedeniyle halen kullanıyorum)Bütün sıkıntılarıma hemen çözüm bulan bir usta Canip usta.

11 yıldır corsa c kullanıcısı olarak.Size tavsiyem 2.sanayide Ali kaya opel servisi.Canip ustayı bulun.Dediğim gibi 11 yıldır corsadan çektiğimi bir ben bilirim.(maddi olanaksızlıklar nedeniyle halen kullanıyorum)Bütün sıkıntılarıma hemen çözüm bulan bir usta Canip usta.

aynen bende ne çektim maddi sebbelerden malesef bende değiştiremiyorum bakalım ayın 15 bi gelsin izmir yolcusuyuz

Geri