Acil En kolay Cep telefonu.. Çok acil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nokia nın hemen hemen her serisi kolay. ki renksiz ekran olanlar ekstra kolay kullanıma sahip. evde 3 tane c260 var ve bu telefonun üstteki tuşlar ve kısa yol tuşları yaşlılar için eziyet.

10 dk sonra öğle arası çıkıp x160 c260 ve b300'e bakayım.. yardımcı olan arkadaşlarım çok teşekkürler..

İleri yaş düzeyinin istekleri doğrultusunda yeniden geliştirilen yeni nokıa 1203. bu modelin geliştirilmiş özellikleri beyaz taban okunaklı ekran, inçe şık tasarım, rahat basılabilmesi için yaygınlaştırılmış tuş dizimi ve muhteşem şarj süresi tam 23 gün bekleme süresi (operetöre bağlı olarak %20 ye kadar değişebilir.) piyasa satış fiyatı yaklaşık 70 tl zannedersem bu ürüne henüz grey market el atmadı ama genede alırken cihazın arka kapağının altında nokıa kom. a.ş garantisi ibaresi olmasına özen göster.

2630

samsung b220 ye de bak bi :D

Ben 17 yaşımdayım daha annem babam telefon zor kullanıyor. Babaannem babam orta okuldayken, diğer dedem falan ben doğmadan önce ölmüş. Ananem - dedem -dedem - babanem hiçbiri yaşamıyor :( Ablam bile görmemiş.

arkadaşlar yardımcı olan herkese çok teşekkürederim.. c260 aldım bitane kırmızı iyi güzel telefon aradığım özellikler var..

bu arada murat üzüldüm allah sana ve sevdiklerine uzun ömür versin..

hayırlı olsun güzel seçim

Geri