Acil!!! Benzinde tekliyor lpgde normal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vectra34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vectra34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar vectra c 1.6 aracim son 2 aydir benzinde tekleme yapiyor kalkişlarda arabayi kaldiramiyorum.giderkende performansi çok düşük tabi bunlar benzindeyken oluyor.lpg ye geçince hiç problem yok sorun nedir yardimci olursaniz sevinirim...

benzin pompası bozulmuş olma ihtimali yüksek, onun dışında enjektörler kirlenmiş olabilir... pompa basıncı ölçülerek bu ikisinden birine karar verilebilir...

araba lpg ye alışmış, benzin yabancı geliyor. zamanında broadway dede olmuştu bende

benzin filtreside yapar çekiş düşüklüğünü benzin filtresini değiştirin bide öyle deneyin olmadı pompayı kontrol ettirin.

en başta akü kutuplarından + olanı sökünüz.En az Yarım saat olmak üzere bekleyiniz.sonradan tekrardan akü başını takıp benzinde çalıştırın.Çözüm olabilir.en azından en ucuz Deneme yanılma Yöntemi bu :)

Aynı sorunu bende yaşıyorum henüz ustaya göstermeye vaktim olmadı sonuç alınca banada bilgi verirsenin sevinirim.ama bu siteden yaptığım araştırmaya göre araç lpg'ye alışmış ondan bi süre benzinde kullanırsa geçer dediler henüz onu da deneyemedim...

lpg nin markası nedir?

Farklı nedenleri olabiliyor. Ustalarda deneme yanılma yöntemi ile buluyor:D Başımdan geçti. Kütük denilen bi parça var. Onun içinde meme var onlar yırtılmış bende. Benzin pompasından olma ihtimali daha yüksek ama...

Aynı sorun bi arkadaşımda 206 gtı'da yaşanıyordu.Servise götürdük servis ustasının verdiği cevabı aynen yazıyorum;

Servis: Benzin pompasında sorun var.
Biz: Yeni değiştirdik kesmedi hala aynı problem yaşanıyor
Servis: Bujierde kirlenmiş olabilir.
Biz: Yeni değiştirdik bi faydası olmadı.
Servis: Araç 1 hafta bizde kalması lazım motordan başlayarak her yerdeki benzin basıncı ve seviyesini ölçücez.

Tabiki bu kadar sallamadan sonra aracı bırakmadık servise ve sorunu gideremedik.Bigün bursada bi tanıdıgın yanına gittik orda bi mahalle ustaı tavsiye edildi hadi götürelim dedik şansımızı denenir diye gittik ve adam aracın beyinine reset attı sanırım beyni sıfırladık dedi ve akü kutuplarını söktü biraz bekledikten sonra taktı marşa bastık ve araç artık kurşun gibi gidiyor.Bu arızanın nedeninide araç belli bi zamanla gazın basıncına türüne alışıyor benzini yabancılıyor bu yüzden yapıyor dedi.Senin aracında muhtemelen bu nedenden yapıyor olabilir..

Geri