acaba böyle orjınal kaç opel vardır ? :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Napıcan iesi F-sane yine rafamı kalktı bakim ;) Bak GSi ön tamponu offf dadından yinmez :cool:

Bu arada cidden piyasada böle Kadett cidden zor yaw ;)
abi çok haklısında honda opel karşılaştırması yapım kısaca(benım alacagım 2 model arasında);)
OPEL ASTRA SW: güvenlı,konforlu,performanslı diyebiliriz..(galıba 90 bg di)

HONDA CIVIC 1.6 İES: opel kadar olmasada konforlu,GÜVENSİZ,ama en önemlisi motoru ve yürüyeni sorunsuz+120 hp;)

kısaca benim gibi bi hayvanı paklıcak araba honda :)

Son düzenleme:
opelim.nette 2006dan bir konu buldum ve bi üyemizin yazdıgını kopyalıyorum ;)

94 ex ve 99 1.6 ies hondam oldu. Sonrada astra 2001 comfort 1.6 ve 96 gl 1.6 cc. otm.
4 yıl kadar hondaları kullandıktan sonra astraya ilk bindigimde iscilik,malzeme, arabadaki kapıların kapanmasındaki tokluk, ic dizaynına verilen onem bariz sekilde one cıktı. Honda tek kelimeyle teneke kaldı. Taki opelde gaza basana kadar araba gitmiyordu. İvmelenmesi gitmesi hondaya gore cok hantaldı. Ama motor sesi, yol sesi hondaya gore nerdeyse yoktu. Astra yola cok iyi basıyordu bi agırlıgı vardı ve hissettiriyordu guven veriyordu. Kaputu bile tek kolla kaldırıken bu ne agırlık dedirtmisti.
Opel kasa olarak hondalardan agırdır. 2001 yılı aracları karsılastırın. Hondalarda kapıyı kapatırsınız cılız bir ses gelir ve cok hafiftir.
Astranın kapısını kapatın cok tok kapanır ve agırdır. Honda yalıtımı yoktur. Motor ve yol gurultusu oldugu gibi icerdedir. Bu gibi unsurlar yuzunden honda cok hafiftir bu avantajı iyi bir motorla birlestirdinmi rakiplerine karsı cok iyi 0-100 degerleri cıkar.
Sonuc olarak sunu anladım almanlar otomobil, japonlarda motor yapmasını biliyor. Birde japon aracların sorunsuzlukları gercekten cok basarılı. Hic surpriz arıza cıkarmadılar bana. Ama opeller malesef oyle degil.

motor olarak HONDA :D

Hayırlısı olsun Berkay :) ne diyim sen kararını vermişin :D :D :D

Sonra Honda Berkayın eLinden Arabayı aLcak :D

Civic lazımsa ayarlarız :P Yılbaşından sonra bende hb civic alıyorum :D :)

Geri