Abs işığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan topuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

topuz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, 2009 model, 3 aylık Astra Twinport aracım var. Henüz 900 km'de. Marşa basmadan önce biliyorsunuz, aracın tüm elektronik sistemleri devreye giriyor ve ABS ışığı sönünce marşa basıyoruz. Marşa bastıktan sonra benim aracın ABS ışığı bir kaç saniye daha yanıyor ve sönünce hareket ediyordum. Ancak iki gündür, marşa bastıktan sonra ABS ışığı hiç yanmıyor. Sadece el freni ışığı yanıyor. El frenini indirip yola devam ediyorum. Marşa bastıktan sonra kısa süre yanan ve hemen sönen ABS ışığı artık neden yanmıyor olabilir. Bu bana bir sorun çıkarır mı? Teşekkürler.

tech2 ye bagltip ne oldugu anlasilabilir yepecegin bisey yok

Sorunun yanıtı burada

Marş Basarken ABS Lambası Yanıp Sönen Arkadaşlar Buraya....
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=41154
Hızlı cevaplarınız için teşekkür ederim. İlgili topiği inceledim. Ancak, benim durumuma fazla açıklık getirmiyor. Benim sorunum, marşa bastıktan sonra ABS ışığının hiç yanmaması. Bu normal midir? Yoksa sorun var mıdır?

Marş bastıktan sonra ABS ışığının hiç yanmaması gerekir zaten.. Seninki önceden sorunluymuş.
ABS ışığı kontağı açınca yanar söner. MArş basarken bastıktan sonra yanıp sönmesi normal değil.
Muhtemel senin akü de zayıfmış son zamanlarda aracı sık kullandıysan akün kendini toparlayıp normale dönmüş.

Marş bastıktan sonra ABS ışığının hiç yanmaması gerekir zaten.. Seninki önceden sorunluymuş.
ABS ışığı kontağı açınca yanar söner. MArş basarken bastıktan sonra yanıp sönmesi normal değil.
Muhtemel senin akü de zayıfmış son zamanlarda aracı sık kullandıysan akün kendini toparlayıp normale dönmüş.

+1000 kesinlikle doğru cevap

Teşekkürler. Yani şu an bir sorun yok, o zaman.

Abs Isıgı Marsa Basmadın Önce Yanar Marsa Bastıktan Sonra Söner.

Geri