__Cruze__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
abiler ablalar arkadaşlar 0 cruze almak üzereyiz dayıma ama çok kararsız kaldık daha doğrusu kararsız kaldığımız o kadar çok konu var ki
daha rengine bile karar vermedik sizce hangi renk olsun beyaz siyah gümüş gri
birde aracı alınca direk lpg taktırmak istiyoruz ama servis landi renzo takıyor diye biliyorum garantiyi bozdurmadan treflex taktıramaz mıyız ?
ve en önemlisi 0 araç alınca kasko yapıyorlar ya istanbulda olunca fiyat gayet yüksek oluyor aracın plakasını 78 yapmak istiyoruz kasko ve sigorta parasını düşürmek için ama ikameti kısa bir süreliğine bizim evi verecez safranboluda 1 kaç ay sonrasında tekrar istanbula aldırınca sıkıntı olurmu ? yardımcı olursanız sevinirim... birde ls için 35 bin lira gibi bir rakam aldık sizce cruze için değer mi ?

beyaz yakışıyor o arabaya ben sorduğum zaman opel landirenzo takıyoruz diğerleri bozuyor demişti 7-8 ay önce.kasko konusunu bilmiyorum malesef

abiler ablalar arkadaşlar 0 cruze almak üzereyiz dayıma ama çok kararsız kaldık daha doğrusu kararsız kaldığımız o kadar çok konu var ki
daha rengine bile karar vermedik sizce hangi renk olsun beyaz siyah gümüş gri
birde aracı alınca direk lpg taktırmak istiyoruz ama servis landi renzo takıyor diye biliyorum garantiyi bozdurmadan treflex taktıramaz mıyız ?
ve en önemlisi 0 araç alınca kasko yapıyorlar ya istanbulda olunca fiyat gayet yüksek oluyor aracın plakasını 78 yapmak istiyoruz kasko ve sigorta parasını düşürmek için ama ikameti kısa bir süreliğine bizim evi verecez safranboluda 1 kaç ay sonrasında tekrar istanbula aldırınca sıkıntı olurmu ? yardımcı olursanız sevinirim... birde ls için 35 bin lira gibi bir rakam aldık sizce cruze için değer mi ?

alanlar var çevremde memnun değiller kesinlikle tavsiye etmem...konfor sıfır,sesi içeri olduğu gibi alıyor ve frenleri çok dandik gibi şeyler söylüyorlar.saygılar

Bende Tavsiye Etmiyorum Çevremdeki Alanlar Pişman Hatta Satıyolar

donanım haberdede millet çok memnun allah allah :D arada kaldık iyimi :D

bilemicem benim çevremde alanların cidden hepsi çok pişman.benimde deneme fırsatım oldu güven veren bir araç değil inş sizde pişman olmazsınız.

Chevroletler çok lüks gözüküyor ama hiçde dışardan gözüktüğü gibi değil bir arkadaşım sıfır lacetti aldı ve araç 2. yılında üst kapak çatlattı arkadaş da yaptırıp piyasanın 2-3 aşşağısına sattı aracı uzak durun diyor servislerinden de memnun değildi zaten

Cruze euro ncap teslerinden 5 yıldız ve 7.65 ( 8 puan üzerinden ) puan alarak sağlamlıkta sınıfının lideri oldu.
neden memnun değillerki ?? bence dizaynıda çok iyi..

walla bizde var canavar gibi çok da memnunuz. millet neden pişmanmış anlamadım...

walla bizde var canavar gibi çok da memnunuz. millet neden pişmanmış anlamadım...
volkan abi sendeki neydi bana biraz bilgi verebilir misin ?

Geri