97vectra b ısınma problemi

hakanaydın

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar, arabamın harareti 90 larda olmasına rağmen maximum seviyede ılık üflüyor, bunu zaman zaman yapıyor, eco düğmesi basılı konumda. arabam lpg li uzun yolculuklarda lpg beyninin buzlandığını fark ettim. sizce sebebi kalorifer peteği, termostat, musluk üçlüsünden hangisinde olabilir. yardımlarınız için teşekkürler.

slm arkadaşlar, arabamın harareti 90 larda olmasına rağmen maximum seviyede ılık üflüyor, bunu zaman zaman yapıyor, eco düğmesi basılı konumda. arabam lpg li uzun yolculuklarda lpg beyninin buzlandığını fark ettim. sizce sebebi kalorifer peteği, termostat, musluk üçlüsünden hangisinde olabilir. yardımlarınız için teşekkürler.
motor suyu eksık olabılır

sorun kalorifer peteğinden kaynaklanıyor sökülüp temizlenmesi gerekiyor veya değişecek başka yerde arama

sorun termostat yada kalorüfer petegi yan sanayi petek 80 ytl orjinal 300 yan sanayi termostat 35 orjinal 60 ytl dir petek alırsan aliminyum al bakır olanı alırsan ısıtmaz

AYNISI BENDE DE OLDU suan canavar gıbı
330 lıra orjınalı
eskı petegı sok ıcıne porcoz koy yarım saat arayla 3 kez aynı ıslemı yap temızle
sonra havayla temızleme yap su doldur gelıs ve gıdıs yonunden pıslık aklmadıgına emın ol
tak petegı bak keyfıne
tek derdı antıfırz konmadıgından korozyon olusması porcoz 1 ytl bu ıs ıcın en ıyı asıt cozucu
bu dedıgımı sadece petege uygula sogutma sıvısına genlesme kabına motor suyuna asla karıstırma aman.

lpg beynine sıcak su gitmemesinden buzlanma oluşur . arkadaşlarında dediği gibi petek tıkalı. geçmiş olsun. ama kireç çözücüler atarsan şöyle bir riski var. eğer petek delik ise sızdırmaya başlar ve kireç çözücü arabanın içine akmaya başlar. en iyisi sökülerek bu işlemin yapılması.

Son düzenleme:
Geri