94 Vectra Gt geç çalışma sorunu

seckinataoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ortalama 1 ay önce Sıralı sistem Lpg'li 94 model Vectra Gt aldım. Çeşitli yerlerini yaptırdım. Şuanda arabamda geç çalışma problemi yaşıyorum. Sabah motor soğukken 3 kerede anca çalışıyor. Benzindeyken araba tekliyor :( Gaza geçtiğinde normal çalışıyor. Arkadaşlar buji ve kablolardan dedi ama birde sizlerin fikrini alayım dedim. (Hafta sonu ustama götürüp gösterecem ama yine de sizlere danışmak istedim.)

Son düzenleme:
buji ve kabllarından olsaydı lpg'de sorun yaşardın.. eğer lpg'de normal benzinde düzensiz çalışıyosa enjektörlere baktır... lpg'nin enjektörleri ayrı olduğu için lpg'de normal çalışıyodur araban..

benzın pompasında sıkıntı olabılır depo ıcınde hortumlarda sorun varsa basıncı duser benzın motoru zor calısıtırır gaz yemez

enjektör soketlerini baktır
çünki lpg için onlardan bağlantı yapıyorlar buji ve buji kablosun dan olmaz bu arıza

Sağolun arkadaşlar.... Bakalım cumartesi neler çıkacak. Banada enjektörden çıkacak gibi geliyor ya hadi hayırlısı....

aracınız kaç binde ve lpg sisteminin markasını paylaşabilirmisiniz

benimde tekleme benzeri problemler vardı eme manifoldundan bi yerleri söküp ayar yaptılar
insallah sizinde çözülür sorununuz malesef biraz nazik araclar

özelikle sorunlar son bi kaç sene başladı :(

yaş 12 leri gecince masrafta sorunda artıyor :(

Aracım 188000 de. Zavolli marka tüp var 2 yıllık. Şuana kadar arabaya yaptırtığım işlemler (Son 1 ay içinde). Yağ karter contası, Yağ filtresi, Gaz filtresi, Gaz hortumu,Gaz ısı sensörü değişti. Arabayı aldığımda benzindeyken tekleme yoktu. Ortalama 100 km sonra başladı :(

Arkadaşlar aracımı ustaya götürdüm. Bilgisayara bağlattık arızası benzin pompasından çıktı. Usta temizledi taktı. Arabam benzinde teklemiyor artık. Ama motor soğukken hala 3 kerede çalışıp kendine geliyor. Motor sıcakken bir kerede çalışıyor. Usta böyle bin test et dedi. Olmazsa Karbon Clear yaparız dedi. (100 ytl). Sizce karbon clear işe yarar mı? veya benzinin içine katılan motor ve enjektör temizliyici madde mi kullanayım?

Geri