94 astra si gl hb hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan u555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
94 Opel Astra Sİ,
Agırlıgı : 1010
Silindir :4
Motor: 1598
Güç: 100 Beygir
Devir : 5800
tork : 135 nm
Besleme: püskürtme
egsantrik:üstten 1
0-100 sn: 11,00 Sn
max: 190 Km ( 200 Görür ) :D

bu motorlar tech 1 cihazına bağlanıyor,ama kolay kolay arıza lambası yakmıyorlar; benim aracımın kullandığı motorun 1.6 sını kullanıyor; 8v ve döküm emme manifolduna sahip olduğu için mikserli yani düz sistem lpg yi kaldırır gibi gözüküyor ve kaldırıyorda ancak ilerleyen zamanlarda stop ederken ters çalışma yapabiliyor; gaza basarak stop etmek zorunda kalıyorsunuz ters çalışmasın diye; dolayısıyla bence bu araca kesinlikle sıralı sistem lpg taktırın ve italyan markaları tercih edin; toplama lpg markalarından uzak durun; eğer ararç yeni alındı ve bakım yapılmadı ise gaz kelebeği temizliği ,rölanti ayarlayıcı temizliği, yağ yağ filitresi,hava filitresi,benzin filitresi,buji , buji kablolarını değiştirerek işe başlayın ve eğer çiğ yakma varsa carbon clean yaptırın; bunun dışında genel bir bakım pek gerekmez; frenleri ve debriyajı, yürüyen aksamı ve triger setini kontrol ettirin; ben bu ilk genel bakımı 260 ytl ye yaptırmıştım; gerisi aracın durumuna bağlı olarak değişir; bu genel bakımda buji kabloları ve carbon clean 60000 kmlik; diğerleri ise 10-15000 kmlik bakımdır, bu periyodlara dikkat ederseniz hiç sorun yaşamazsınız; benzini aldığınız yere çok dikkat edin; bozuk benzin avans değerlirini bozuyor aracın avans vurmasına sebep oluyor.....

Son düzenleme:
Geri