91 model turbo calibra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan niki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
calibra alma niyetin varsa arabayı opel teame gösterirsin ne durumda olduğunu serviste öğrenir ona göre alırsın temizi pek yok ama araştırırsan bulursun acele etme ama

calibralarda turbo çıkış yılı 92dir ayrıca 4 bijon turbo yok dikkat etmek lazım

bir ayda 1000 ytl benzin yedi ama kaç km geçtinizde bu benzini yedi. birde başına bela alma diyen arkadaşlar niye öyle diyor acaba yakıt içinmi yoksa arıza masrafımı fazla
sakin kullanımda tamam cımrı ama turboyu da sakın kıllanabılecegını sanmıyorum basına bela alma dıyenler de acacagı masraf yuzunden boyle konusuyorlardır mesela ben bu aracı alırken nıyetım turbosunu almaktı ama kımle konustuysam ya saftı arızalı,ya sanzıman sorunlu dedı yanı sorunsuzunu cok zor bulursun bulsan da o da en az 20000-25000 ytl isterler

bu arac turbo sonradan olms 4 bıjon cunku 4*4 de degıl

lütfen calibraları karalamıyalım arabalara bakmıyorlar sonra arabalara sorunlu diyorlar gelsinler bakalım arabamda en ufak sorun varmı alırkende ucuz araba istiyorsunuz e olucagı belli ucuz etin yahnisi durumu yani sakın girme öyle arabalara eğer calibra istiyorsan temiz olmak zorunda paraya bir kere kıy ama adam akıllı bişey al ayriyetten arkaşların dedikleri doğru calibra turbolar 5 bijon bu sonradan yapılmıs bir araba yani

Bu arabanın neresi 12 milyar edecek. Araba haşat durumda. Bir o kadar da masraf çıkaracak gibi duruyo

ya bu araba ölmüş kardeşim ya !..

satılık ilanlarında bir adet calibra turbo mevcut aracı bizzat gördüm çok temiz araç bence kesinlikle ona bakmalısın!..

Geri