80000 tl lik megane :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yazık gerçekten bence sesini duyurmaya çalışıyor

Gerçekten üzüldüm adamın haline

bu ilanı babama göstermem lazım:D

birazda ben eklemek istiyorum

2002 renault clio dizel arkadasımda bıraz surat istiyor basıyor harareti göremiyor motor blokları catlıyor ve sonucu 2000tl masraf
2005 renault kango arkadasımın tıcarı arac olarak kullanılıyor 145000 de motor ölüyor rektefeden cıkıyor 5500 km sonrası enjektörler gidiyor 1500tl masraf
2006 renault traffıc iş yerimin ticari arac olarak kullanılıyor ve 2006 dan beri 20000 tl para harcanıyor ve hala düzeni yok

onun içinki arac almak istiyorsanız almandan sasmayın

harbi klasikmiş yalnız ayrıca servisin bunların fanı böyle,kapısı böyle kapanıyo,bu modellerin klasik sorunu demesi beni öldürüyo resmen cinayet sebebi

kötü reno derim inanmazlar işte...

Allah Allah...

Piyasada kıyamet gibi Megane II ve Clio var...

2. elleri de rağbet görüyor...

Belki de sadece adamın şansına üretim hatası olan bir araç denk gelmiştir yada yeni kasalarda hatalar vardır.

Benim yakın çevremde 3 tane Renault Megane II var, çok memnunlar...

Ayrıca bende 2008 de 6 ay boyunca kullandım, hiç bir ters durum görmedim...

Allah Allah...

Piyasada kıyamet gibi Megane II ve Clio var...

2. elleri de rağbet görüyor...

Belki de sadece adamın şansına üretim hatası olan bir araç denk gelmiştir yada yeni kasalarda hatalar vardır.

Benim yakın çevremde 3 tane Renault Megane II var, çok memnunlar...

Ayrıca bende 2008 de 6 ay boyunca kullandım, hiç bir ters durum görmedim...

Katılıyorum, bence de fabrikasyon hatası olma ihtimali büyük. Böyle sorunlu arabalar Opel'in, Volkswagen'in, Audi'nin, BMW'nin üretim bandından da çıkmıyor mu sanki? Hergün internette bir şey görüyoruz. Bu da onlardan biri. İnternet sitelerinde bunun gibi her markada onlarca var arkadaşlar kusura bakmayın ama hiçbirinize katılamayacağım.

Herkes bizim gibi Alman sever olsaydı ülkede Alman arabasından başka araba olmazdı.

Hatırlarsanız Insignia ilk çıktığında da böyle bir konu açılmıştı bizim forumda. Çokta şaşırarak bakmıştık duruma nasıl olur falan diye. Ama Renault gibi bir markadan çıkınca hemen "Ne beklenebilirki, kötü reno" diyip atıyoruz. Ben Renault, Alman arabalarından iyi demiyorum, şu bir gerçek hiçbir zaman Alman'larla yarışamaz bu konuda; ancak millet olarak sürekli devam eden bir huyumuz var: ÇOK ÖNYARGILIYIZ!

İnternet sitelerinde en sorunlu araba Opel deniyor. En çok elektronik arıza veren arabaymış falan. Biz bunlara inanmadığımız için buradayız, Opel'i seviyoruz.

Son düzenleme:
birazda ben eklemek istiyorum

2002 renault clio dizel arkadasımda bıraz surat istiyor basıyor harareti göremiyor motor blokları catlıyor ve sonucu 2000tl masraf
2005 renault kango arkadasımın tıcarı arac olarak kullanılıyor 145000 de motor ölüyor rektefeden cıkıyor 5500 km sonrası enjektörler gidiyor 1500tl masraf
2006 renault traffıc iş yerimin ticari arac olarak kullanılıyor ve 2006 dan beri 20000 tl para harcanıyor ve hala düzeni yok

onun içinki arac almak istiyorsanız almandan sasmayın

Mustafa ve burak bakın bülent beyin şöyle bir yorumu var. Onun ve benimde bir çok arkadaşımızı demek istediği 0 Km araçlarda değil her model aracında fabrikasyon hatası var. Tabiki alman, italyan, fransız araçlarında yokmu ? Elbette var.

Sorun kronik yada fabrikasyon hataları değil, sorun bunun sürekli ve her modelinde olması. Hatalı aracı alırsınız aynı donanım hatta bende müşteri memnuniyeti açısından mağduriyetini gidermek amacıyla bir üst modelini yada bir üst yüksek donanımlı aracı teslim edersin. Buda markanın prestijini ve kalitesini arttırır müşteri arasında.

İstatistikler ise göründüğü gibi değildir. Bugün türkiyenin en büyük şikayet sitesinde Opel grubu için 572, Renault grubu içinse 531 şikayet var. Peki bu değiğimle tezatmı düşüyor diyeceksiniz ? Şikayetleri inceleğimizide opel grubumda serviste yaşanan problemler, araçta yaşanandan dahada fazla. Fakat Renault grubunda ise fabrikasyon hataları daha fazla.

Belki hoşuna gitmicek Opel kullanıcılarının ama Opel ülkesi almanyada Renault'la eş değerde bir otomotiv firması. Burdaki tek fark işçilik ve parça kalitesi. Özeleştiri yapmak gerekirsede kimse kendini kandırmasın opel bir bmw yada porshe ayarında araçlar üretemiyecek.

Biraz daldan dala oldu ama anlatabildiysem sorun yok ;)

Geri