80000 tl lik megane :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haklısın Mutlu, ancak bir firmanın her arabası sorunlu olacak diye bir şey yok. Bunu kim söylüyor, nereden biliyor. Örneğin Astra sorunlu olur yıllarca çözülemez problem gittikçe büyür ama Corsa'da tık çıkmaz. Herkesin zevki ve renkleri farklı. Kimse kimseye zorla bir şeyi anlatamıyor ancak ben diyorumki, keşke millet olarak fazla önyargılı olmasak..

Burası sanal ortam. Bazen bir kişi bilip bilmeden bir şey hakkında konuşabiliyor. Bu da öyle. Gidip kullandınmı, detaylı bilgiyi aldınmı, neymiş ne değilmiş anladınmı, yok. Bu ilan gerçek veya sahte olabilir. Eğer sahibi gerçekten bu durumdaysa, Renault'dan çıksın acısı diyelim.

Ben anlatamadım sanırım :) Her arabası sorunlu olması olarak değil her modelinde sorun olur buda bir problem değil sadece kabullenip değiştirmesi gerekir. Bunu aracın kullanıcıları söylüyor. Sadece çevremdeki değil otomobil ile ilgili yaptığım teknik konulardaki arkadaşlarımda aynı tezi savunuyor. Ucuz yahninin eti yavan olur misali değerlendiriyorum ben :)

Ben Renaultu Megane 2den beri takip ediyorum. Uzun dönem onlar sayesinde kullanma, servislerine inme şansı buldum. 10 araçtan mutlak 1nde sorun çıkıyor bu her araçta var. Ama giderilmesi başka, parçayı bakıp anlamaya çalışan usta görünce insan haliyle önyargılı değil deneyimli oluyor :)

Tabiki şuan yaptığım yorum belkide birçok renault kullanıcısını firmadan soğutacak. Fakat amacım bu değil sadece deneyimleri ve bilgileri paylaşmak. Kulaktan dolma bilgi ile firmaları kötülemek hiç tasvip etmediğim bir eleştri şeklidir.

İşin birde bu boyutu var ;

Bu yoruma bakıp celallenmek insanı tekikliyor ama bu arkadaş belkide emniyet kemerini takmadığından aranını hava yastıkları açılmadı. Demek istediğim bu burak ;)

[07 Eylül 2009, 09:00]
Daha önce hususi Renault Clio arabamla çok büyük önden darbeli kaza yapmıştım, hava yastığı açılmamıştı. Onlarca şikayetime rağmen Renault yetkilileri tek bir satırla da olsun cevap vermemişlerdi.

Şimdi ise ikinci arabam aynı model Renault Clio ile gene önden ve çok büyük darbeli kaza ve iki yaralı ve gene aynı hava yastığı açılmadı.

Yorum yazarken açıklayıcı olmak gerek bu vatandaşımız malesef bunu yapmamış ve belkide bu firmaya yönelecek yeni müşterilerde ön yargı oluşmasına sebep olmuş.

araç sahibi bugün ilanına ekleme yapmış. İstanbul'da yağan şiddetli yağmurdan dolayı aracın bir defosu daha ortaya çıkmış. Sağ aynanın olduğu yerden araç su almaya başlamış. :)

Nedir bu adamın MeganeIII'den çektikleri. :D

araç sahibi bugün ilanına ekleme yapmış. İstanbul'da yağan şiddetli yağmurdan dolayı aracın bir defosu daha ortaya çıkmış. Sağ aynanın olduğu yerden araç su almaya başlamış. :)

Nedir bu adamın MeganeIII'den çektikleri. :D

Kesinlikle fabrika hatası...

Altı üstü renault ne olacaktıki.Ama bi Wolksvagen,Mercedes,Bmw aynısını yapamaz.Opeli saymadım.Çünkü Opeldeki amcalarında bunlardan farkı yok.İyleri ayırt ediyorum tabi.Birde Tsk ve Emniyete verdikleri Meganın en boşu.

Son düzenleme:
Adamın haline üzüldüm gerçekten.

Ancak yorumlara dikkat edelim, biliyorsunuz forumumuzda bir kural var:

İlan pasif diyor kaldırtacaklar sanırım...
Bu arada sanırım bende bu maddeden yargılandım ve konum silinmişti.
(Bir garip Corsa Gsi konusu)

Sizler tartışın, izliyorum. Ben yorum yapamıyorum. Susma hakkımı kullanıyorum.

araç alımında son düşüneceğim markadır renault...

tercihimi ilk olarak tabiki alman üzerine yapardım sonrada japon derdim özellikle honda ..ama en muhteşemi ise opel tabiki...

Opel'in de binlerce aracı kusurlu ,saçma sapan hataları var. İnsignia'lar da bile neler neler cıktı .. kaç kişi yeni araçlarının kusurları hakkında yazılar yazdı..Mercedes A serisi tamamen hatalı üretilmişti...Bir adamın dediğine bakarak markayı kötülemek saçma bence. Yeni çıkan otomobillerde bu tip sorunlar olması normal.

Renault'un normal modellerini bilmem ama Renault Sport modelleri gereçkten ileri derecede iyiler.

Hatta şöyle diyeyim,eğer ki yeterli param olsa idi, Corsa opc yerine Clio RS düşünüyor idim.

Son düzenleme:
bence araba işi şans işi

Geri