80000 tl lik megane :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biraz önce bende Sahibinden.com'da gördüm ilgimi çekti. Adamın baya içi yanmış :D

Megane2 de bundan aşağı kalmazdı yani.MeganeRS olan arkadaşım her hafta servisteydi satana kdr servisler akraba oldu :D sonunda onuda astracı yaptık :p

bu ne yaa
8 bin tl'ye verse belki düşünülür bunca hatadan sonra
bülent ne dersin benim essentiayı versem havada kapmazmı? :kop:

Tam aradığım konu :D Ben Renault alınmaz diyincede yakın çevrem ön yargılısın diyorlar. Birde bu ilanı göstereyim belki fikirleri değişir ;) Teşekkürler ezgene ;)

Aslında bu aracı alıp dava ediceksin yüksekte bir tazminat isteyeceksin en kötü ihtimal ya aracın aynısından verirler yada belirlediğin meblaya yakın bir fiyattan tazminat alırsın ;)

Pek çözemedim.....Adammı seçiyor..Dalgamı geçiyor.....:confused:

abi dalga geçmiyorda, yazık bu adamla epey dalga geçmişler.. anladığım kadarıyla adam zaten az biraz çok inceleyenlerdenmiş, üstüne birde tutmuş renault almış (ki renault özenin,işçiliğin,dikkatin,liyakatin sıfır olduğu bir firmadır) ve nihayetinde çok fena soğumuş arabasından..

Allah sabır versin sahibine.. Bu birazda "komşuda ne varsa iyidir, hadi bizde alalım" anlayışının sonucu ve cezası. Bir tutturdular megane megane diye satış rekorları kırdırdılar. Yetmedi emniyete, tsk'ya ve diğer pek çok kurumada aldılar. Şimdide uğraşıp duruyorlar.
Biz boşuna "alman alman" diye sayıklamıyoruz ya..

Örnek olsun

Renault alanlara yazık gerçekten :S

Adamın haline üzüldüm gerçekten.

Ancak yorumlara dikkat edelim, biliyorsunuz forumumuzda bir kural var:
26- Online satış , ilan siteleri gibi herhangi bir web adresinde yayınlanan ilan,haber vs ile ilgili link koyarak site üyesi olmayan şahıslara cevap hakkı doğurabilecek yorum ve iddialarda bulunulamaz.

tipne aldanmayın demek ıstemıs kısaca :)

Geri