7 serisimi, S serisimi,A8 serisimi

7 serisimi,S serisimi,A8 mi?

• BMW 7

Oy: 42 37.5%
  • MERCEDES S

Oy: 51 45.5%
  • AUDİ A8

Oy: 19 17.0%

• Kullanılan toplam oy
    112
Bu gece özellikle de 2niz arasında bir BMW-Mercedes çekişmesi var :)

Herkesin eskiden veya şimdi sahip olduğu veya yakınlarının, arkadaşlarının vs sahip olduğu markalara sempati duyması doğal. Ama bence körü körüne de taraftarlık yapmamalı. Burdaki oy çokluğu o markayı dünya birincisi yapmaz sonuçta. Saten zevk ve renklerin içine girdiği bir karar veriliyor.

Ama buna rağmen bazı gerçekler de yadsınamaz. BMW ve Audi ciler alınmasın ma dediğim gibi prestijli alman markası olarak ortaya ilk Mercedes çıkmıştır. Bunu BMW ve sonrasında Audi takip etmiştir. Demek ki BMW Mercedes' e rakiptir :) Onun tahtını sallamaya çalışır.

Ha bazen boynuz kulağı geçmior mu? Geçiyor tabii ki. BMW nin x5 i ML i öldürdü mesela. X6 ya mercedes in cvb ı bile yok. 3 serileri hep C serilerine göre daha şık ve sportif olmuştur. Ama klasman büyüdükçe (şu an için konuşursak) bir 5 sersi hiçbir zaman E kadar, bir 7 serisi de S kadar olamaz

bence audi yi saymayın bmw ve mercedes aynı düzeyde alman 1.si markalar bizim etrafımızdada çok mercedes var ama ben clk dışında hiçbirini beenmiyorum ... bide sl :D

Audi'ci olmama rağmen tabiki S diyorum..Araba değil yat zaten o araç :D

SL diyince aklıma geldi hemen bi anket daha açın bence SL mi yoksa 6 serisi CI mı :)

eheh:D sen aç abi onuda :D sl amg ye m6 :D kararsız kalrm:D

:) onu da yarın açarız yatıcam arık :)

Ama SL bence :)

C coupe mu 3 coupe mu derseniz de tabii ki 3 CI :)

yolların yıldızı tektir:) mercedes...

A8 le Merso arasında sıkıştım kaldım valla A8 o kadar büyük olmasına rağmen çok sportif içi diğerlerine far atacak kadar güzel ama S serisininde bi babalığı var ben burdayken başka kimsenin adı geçmez diyo 7 serisi tam bir facia BMW tasarımda nereye gidiyo anlamıyorum denizlerin derinliklerindeki garip canlılar gibi tasarımları var arabalarının
Her ne kadar beyaz cam tavanlı bir S serisine hayır diyemesemde bu sefer A8 e basıyorumn oyumu

Son düzenleme:
bu arada ilk sayfadaki foto A6 nın fotosu
dbbc1f4bb4bf30a4676b965.jpg

ses sisteminden birkaç foto

Geri