5'nci vitesten gelen ses nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan73
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakan73

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARkadaşlar öncelikle herkese selamlar.Benim 2000 astra sedan cd aracım var. Daha önce araçtan duymadığım bir ses geliyor. kısaca anlatmam gerekirse 5'nci vitese taktığım zaman sanki sivrisinek vızıltısı gibi çok düşük bir ses geliyor ön taraftan,ama sadece 5'nci viteste bu oluyor diğer viteslerde böyle bir şey olmuyor. Ayrıca bu ses gaza bastığım zaman oluyor,gazdan ayağımı çektiğim zaman ses kesiliyor. Acaba bu ne anlama geliyor bilen varsa bu konuda beni aydınlatabilirmi ve sizce büyük bir problemin bir başlangıcımıdır? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Kendim ANKARA'da ikamet ediyorum iyi bir servis yada usta varsa ona götürebilirim aracımı.
SAYGILAR
HAKAN

Son düzenleme:
sorun şanzıman kaynaklı gözüküyor..şanzıman dişlilerinden biri aşınmış veya arızalı olabilir..servise göster derim

hakan mrb bendede 99 cd. var. aynı senin soruna benzer bi sorun bende de var. forumda yazmıştım bakabilrisin. bendeki sorun tam 100 km hıza geldiginde yapıyo. ona bi dikkat edermisin sendede aynımı. vuf vuf vuf şeklide uzun aralıklarla derinden geliyo benimki. aynı sırun olabilir.

Geri