Bir arada evin önüne parktan işgal vergisi düşünen geri adım atan bu zihniyet adım adım sonunu hazırlıyor.Bence işe 5 senede bir ehliyet yenileyeceğine bundan sonraki akıntının önünü kesmekle başlasın.Avrupa Birliği'ne girmek için ehliyet kotasını gözünü karartıp bol keseden dağıtmadan önce,gözleri görmeyen vatandaşa ehliyet vermeden önce düşünseydi.Özel kurslara pas etmeden,kurslara gitmeden ehliyeti kurye ile göndermesine sebep olmadan önce düşünseydi.20 BİN TL.lık araca ötv ve diğer kesintiler ile 45 BİN TL.ya çıkaran petrole en uzak ülke amerikaya inat kuyu dibindeki ülkemde gözü dönmüş fahiş fiyatlarla petrol satan, katmer katmer haince cebimdeki parayı alan zihniyet şimdide periodik para garantili bir uygulamaya geçiyor.Sağlık kontrolünü anlarımda,hala araba kullanabilirmi diye daha önce verdiği ehliyete itimat etmemesi yapmış olduğu ayıbın sıvamasıdır.Kasa atmam belki ama al OPELi git yak meydan da diye geçsede bazen aklımdan yetkili açıklaması "opeli zaten arıza çıkarıyordu kaskodan para almak için yaptı" derler diye de korkuyorum.20 senedir araba kullanıyorum.Hiç bir dönemde bu kadar saçmalık görmedim en büyük kazaları alınan bu kararlarla kendileri yapıyor.Sorun şu ki derslerde bile emsal teşkil edecek olan uygulamaları doğal karşılıyor olmamız,bu amcalar bizi seviyor diye inanıyor olup belli bir mantığa oturtmaya çalışıyor olmamızın tek nedeni elbette ADANALI,AŞK-I MEMNU,RECEP İVEDİK değil ama katkısada büyük.
not:İtirazım uygulamanın kendisine değil,daha nasıl sağabiliriz zihniyetinedir.
SAYGILAR
not:İtirazım uygulamanın kendisine değil,daha nasıl sağabiliriz zihniyetinedir.
SAYGILAR