5. Viteste Hızlanma Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan invernus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yani ağzı olan konuşuyor lafı sanırım tam yeri.arkadaşımız ciddi ciddi bir soru sormuş.verilen cevaplara bak.
biraz ciddiyet lütfen.eğlence ve geyik muhabbeti için forumda ilgili yerler mevcut.
elbette sürat iyi birşey değil ve asla öenrmiyorum.ama aracın limitlerini bilmek herkesin hakkı.
elbette aracının limitlerini bilmek herkezin hakkı ve ona göre kullanmakta arkadaşım anladığım kadarıyla aracını test ettiği yer pist değil otoban 140 150 olabilir ama 200 bana çok geldi hele ki otoban için ayrıca çarpışma testleri sadece ve sadece 65 km hız ile yapılıyor yani 65 km hız ile çarparsanız bu araç sizi koruyabilir 100 km hız ile duvara çarparsanız ivmenizin etkisiyle iç organlarınızın yer değiştirmesi kaçınılmazdır emniyet kemeri takılı airbag ler açılmış olsada 5. vites için zaten arkadaşlar açıklama yapmış dişli oranları hızlanmaya değil motoru rahatlatmaya yönelik 5. viteste sollamaya çıkmak için uzun mesafe lazım

devir saati

a.s arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtım bn mustafa kurtyemez 92 a kasa vectram var arababın devir saati normal bi şekilde çalısırken saat aşya yokarı inip çıkıyor
saatmi bozuktur yoksa desisatdamı bisorun var arabanın calışması normal yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ederim

a.s arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtım bn mustafa kurtyemez 92 a kasa vectram var arababın devir saati normal bi şekilde çalısırken saat aşya yokarı inip çıkıyor
saatmi bozuktur yoksa desisatdamı bisorun var arabanın calışması normal yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ederim

sorunuzun cevabını neden burda bekliyorsunuz merak ediyorum..

açılan konu ile sizin sorduğunuz soru çok alakasız..

birde yönetimden uyarı almamanız için imzanıza AD-SOYAD eklemeniz gerekiyor..

5 vites ekonomi amaclı. 5. viteste yüksek hızlara çıkmanın uzun zaman alması gayet normal. Arkadaşların belirttiği gibi 1600 cc bir aracın çıkacağı süratler bellidir.

2500 motor vectra var zaten bedava veriyolar :)

bildiğim kadarıyla bu arabalarda kesici diye bişe var 190-200 arası devreye giriyo

Geri